breaking news Νέο

Μικρά - μικρά από το φιλιικό παιχνίδι των Παλαιμάχων Βέροιας - ΑΕ Λάρισας

Μικρά - μικρά από το φιλιικό παιχνίδι των Παλαιμάχων Βέροιας - ΑΕ Λάρισας

• Παρέλαση υποψηφίων υπήρξε στο ματς, προεκλογική περίοδο διανύουμε γαρ, ξεκινώντας από τους υποψηφίους βουλευτές Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα, Αντώνη Μαρκούλη, Τάσο Σιδηρόπουλο και τους υποψηφίους Δημάρχους Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά και Μιχάλη Χαλκίδη.

• Παρών στη φιλική συνάντηση της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Χρήστος Τερζανίδης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας. Αμφότεροι, πλαισιώνουν την παράταξη του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, οι οποίοι και τα έλεγαν μεταξύ τους, παρακολουθώντας το ματς μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Οσο για την παρουσια του Χρήστου Τερζανίδη στο ματς, αυτή υπήρξε έπειτα απο πρόσκληση του Κώστα Καλαϊτζίδη.

• Μεταξύ των θεατών του αγώνα και οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλεκος Τσαχουρίδης, Συρμούλα Τζήμα - Τόπη και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, όπως και ο πρώην βουλευτης Ημαθίας της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης.

• Για μια ακόμα φορά ο πρώην Εισαγγελέας και ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας Θανάσης Ακριτίδης (και θείος του υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Τάσου Σιδηρόπουλου), έδωσε το παρών σε φιλικό των Παλαιμάχωνν ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Παρόντες ακόμη ήταν ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ ΑΕ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας και ο Δικηγόρος - Δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηϊωαννου από την Θεσσαλονίκη.

• Βίκυ Παπατζίκου και Άννα Υφαντίδου, παρακολούθησαν παρέα τις προσπαθειες των παλαιμάχων των δυο ομαδων μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ενω η Ευα Παπατζίκου επιδόθηκε στο να βγάζει φωτογραφίες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα οι οποίες και ηταν εκπληκτικές. (Ευα, ξεκίνα για επαγγελματίας φωτογράφος!).

• Με την... όρεξη να αγωνισθούν έμειναν οι Κεσίδης, Ορφανίδης και Παπαστέργιος από πλευράς Βέροιας, καθώς την ώρα που ετοιμασθηκαν να μπουν αλλαγές στο ματς, ο Μπάμπης Σουκιουρόγλου σφύριξε την λήξη, με τον κωουτς Γιώργο Χατζάρα να μένει... σύξυλος! Βέβαια, ο Βεροιώτης ρέφερι είχε ενημερώσει από πιο πριν οτι το α' ημίχρονο θα είναι διάρκειας 40 λεπτών και το δεύτερο 32 λεπτών. (Γιώργο Χατζάρα για ένα τόσο μεγάλο προπονητικό όνομα σαν εσένα, δεν επιτρέπεται να την πατάς έτσι;)

• Αρκετή παρουσία κόσμου συγκέντρωσε το φιλικό Βέροιας - ΑΕΛ, στο οποίο διακρίναμε τους οι Μιχάλη Τζαφερόπουλο, Γιωργο Παπαδόπουλο, Γιάννη Στοϊο, Ευθύμη Χωματά, Γιώργο Φουλατζικλή, Κώστα Αραμπατζή, Βασίλη Αμανατίδη, Στεφανο Μπαλτζή, Λευτέρη Κελεσίδη, Νικο Αγγέλου, Νικο Πατσιαβούρα, Αδάμο Πάπαρη και Αντώνη Μπιζέτα, ενω από την κερκίδα καμάρωνε για τα δυο γκολ που πέτυχε ο γαμπρός του Σωτήρης Μπαλάφας, ο ιδιοκτήτης του "Beluga" Νίκος Οικονόμου!

• Η παρουσία του πορτιέρο Κυριακούλη κάτω από τα γκολποστ της ΑΕΛ στο β' μέρος, ήταν αυτή που απέτρεψε στο να αποφύγουν οι "Βυσσινί" την έκταση του σε βάρος τους σκορ, αφου ο πρώτος είχε 5 θετικές επεμβάσεις!

• Απιδινωτής υπήρχε στο γήπεδο, ο οποίος - ευτυχώς - δεν έλαχε να χρησιμοποιηθεί.

• Επανήλθε στις νίκες η ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΛ, αφου στο προτελευταίο φιλικό που δόθηκε στις 24 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Ν. ΝΙκομήδειας, γνώρισε την ήττα από την Δόξα Δράμας με σκορ 2-3.

• Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες απο τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ενω η πρόεδρος του ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας κ. Κατερίνα Γαλλίκα προσέφερε δυο δένδρα Ελιάς στους αρχηγούς των δυο ομάδων Τάκη Παπατζίκο και Τάκη Παραφέστα, ενω παρούσες ακόμα ηταν η ταμίας του ομίλου προστασίας παιδιού Βέροιας (η ίδρυση του οποίου σημειωτέον συνετελέσθη το 1964) Τσαρτσώνη Χαρά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Μάρκου Αφροτίδη και Σουγιουλτζή Ολυμπία.

• Οσο για το Μπανερ, ηταν προσφορά της οικογένειας του μακαρίτη Δημοσθένη Καραφουλλίδη ο οποιος είχε...τρέλα με την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας.

• Η κ. Βιβή Δουλγέρογλου - Γκουντή, ΠΤΕ Ερυθρού Σταυρού Βέροιας, ηταν παρούσα στο φιλικό ματς της Δευτέρας με την εθελοντική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Βέροιας για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, επισημαίνοντας η ίδια πως "εδώ και αρκετό διάστημα συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλωσεις".

• Οι δυο αποστολές των ομάδων Βέροιας και ΑΕΛ συνέφαγαν μετά το τέλος του αγώνα στο (πάντα διαχρονικό και με τις εξαιρετικές λιχουδιές του) κέντρο "ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ", παρουσία και των μελων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας, ενω σε κάποια στιγμή έγινε κίνηση από τους Λαρισαίους, οι οποίοι και συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο και επέδωσαν μπροστά σ' όλους στην κ. Κατερίνα Γαλλίκα. Εύγε!

• Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν όλα τα μέλη της αποστολής της ΑΕΛ απο την πρωτεύουσα της Ημαθίας για την υποδοχή και την φιλοξενία που έτυχαν εδώ, υποσχόμενα να την ανταποδώσουν στη Λάρισα μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής