breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό

Με το παιχνίδι Πανσερραϊκού - ΒΕΡΟΙΑ, που θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 στον Βόρειο Όμιλο, για να συνεχιστεί αύριο Σάββατο με τρεις αγώνες και να ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού Β - Μακεδονικού, που επίσης θα μεταδοθεί από την δημόσια τηλεόραση.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν μετά τις δύο απανωτές ήττες της στο πρωτάθλημα με τον Αλμωπό στην Αριδαία και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το περασμένο Σάββατο, καλείται σήμερα να κάνει την υπέρβαση και να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και μεγάλο φαβορί για την άνοδο από τον Βόρειο Όμιλο, Πανσερραϊκό και για να τα καταφέρει ,εκτός από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της, ασφαλώς θα χρειαστεί και τύχη, κάτι που δεν είχε στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Τύχη και αποτελεσματικότητα. Να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που σίγουρα θα τις παρουσιαστούν. Το έργο της βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι. Όμως σ' αυτού του είδους τα παιχνίδια, η πίεση βρίσκεται στην πλευρά του φαβορί που αναμφισβήτητα είναι ο Πανσερραϊκός.

Και στο ποδόσφαιρο, είναι γνωστό, το άγχος της νίκης, πολλές φορές αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην διαμόρωση του τελικού αποτελέσματος. Η ΒΕΡΟΙΑ από το σημερινό παιχνίδι δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Μόνο να κερδίσει. Αντίθετα η νίκη για τον αντίπαλο θεωρείται επιβεβλημένη. Και αυτό το «επιβεβλημένη», αποτελεί πρόσθετο βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αν η ΒΕΡΟΙΑ αντέξει την πίεση του πρώτου ημιχρόνου στο σημερινό παιχνίδι, όλα μπορεί να συμβούν.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η 22η αγωνιστική που ανοίγει σήμερα Παρασκευή, ολοκληρώνεται όπως ήδη γράψαμε την Δευτέρα 1η Μαϊου, με την επόμενη 23η να ξεκινάει την Τρίτη 2 Μαϊου με δύο παιχνίδια. Τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Πολυκάστρου να υποδέχεται τον Ηρακλή και την Καρδίτσα, επίσης στην έδρα της, να παίζει με τον Αλμωπό Αριδαίας. Συνεχίζεται την Τετάρτη 3 Μαϊου με το ντέρμπι κορυφής Λάρισας - Πανσερραϊκού και ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια την προσεχή Πέμπτη 4 Μαϊου, μεταξύ των οποίων και το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής