breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Επισκοπή πήρε το ντέρμπι της κορυφής. Η Καβάσιλα και μαθηματικά στην Α' κατηγορία

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Επισκοπή πήρε το ντέρμπι της κορυφής. Η Καβάσιλα και μαθηματικά στην Α' κατηγορία

Με τον Κεραυνό Επισκοπής να παίρνει το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Καβάσιλας με 1-0 και να πλησιάζει την αντίπαλό του, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στους 4 βαθμούς, συνεχίστηκαν τα πλεϊ οφ της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας.  Στα δύο άλλα παιχνίδια που επίσης είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς παίζεται η 3η προνομιούχος θέση, που εξασφαλίζει την άνοδο στην Α' κατηγορία, το Ζερβοχώρι αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με τον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ η Πατρίδα έχασε στην Αγία Βαρβάρα από τον Αγ. Αστέρα με 3-2.

Ετσι στην 3η θέση παρέμεινε μόνη πλέον η ομάδα του Ζερβοχωρίου, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από την Πατρίδα που ακολουθεί. Στη μάχη των πλεϊ άουτ η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Λυκογιάννη αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην Καψόχωρα με την τοπική ομάδα και μείωσε την διαφορά από την προτελευταία και βασική αντίπαλό της στην μάχη της παραμονής, ΑΕ Ποντίων, που είχε το ρεπό της, από τους 6 στους 5 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλεϊ άουτ Βεργίνα και Αχιλλέας Νάουσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στην έδρα της πρώτης, ενώ ο Άχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Ραχιάς με 3-2 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Τσιμπράγκου, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι, ο Κεραυνός Επισκοπής κέρδισε στο γήπεδό του την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Καβασίλων και την πλησίασε στους 4 βαθμούς. Παρότι πάντως η ομάδα της Καβάσιλας έχασε στο ντέρμπι κορυφής, μετά την ήττα της Πατρίδας από την Αγία Βαρβάρα και την ισοπαλία του Ζερβοχωρίου με τον Ολυμπιακό Νάουσας, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην Α' κατηγορία. Τον αγώνα Επισκοπής - Καβάσιλας διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Καλλινιώτης - Μητρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. - ΖΕΡΒΟΧΒΡΙ 0-0: Ισόπαλη δίχως σκορ έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και του Ατλαντα Ζερβοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Χαλατζιούκας - Αργυρίου).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ 3-2: Ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας πιστοποιώντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση, νίκησε στο γήπεδό του και την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας με 3-2.

Η νικήτρια προηγήθηκε στο 30' με τον Παπαδόπουλο και στο 50' ο ίδιος παίκτης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 70' η Πατρίδα μείωσε σε 2-1 με γκολ του Τσουλχαϊ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας χατ - τρικ, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 88' ο Καλαϊτζίδης Ν. διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκας (Γκόγκος - Ποζιάδης).

ΒΕΡΓΙΝΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 1-1: Ο φιλοξενούμενος Αχιλλέας Νάουσας προηγήθηκε στο σκορ στο 32' με τον Γκογκόπουλο, με την Βεργίνα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47') με γκολ του Ρούτσι. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Ασβεστάρας - Σαμαράς).

ΚΑΨΟΧΩΡΑ - ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ 1-1: Στο 60' ο Τόζογλου έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην γηπεδούχο Καψόχωρα, με την Λυκογιάννη να ισοφαρίζει στο 70' με γκολ του Σακαλή Α. Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαργυρίου (Τσίτσης - Χαραλαμπίδης).

ΡΑΧΙΑ - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 2-3: Ο Αχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Εθνικό Ράχης και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 30' με τον Αντωνίου και στο 49' ο Πύρκας έκανε το 0-2. Τρία λετά αργότερα (52') ο Παναγιωτίδης μείωσε σε 1-2 για λογαριασμό της ομάδας του, με τον Κατσαμπελίδη στο 68' να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 75' ο Παναγιωτίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Πιπερίδης - Χρυσόπουλος).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΕΪ ΟΦ

Επισκοπή - Καβάσιλα         1-0

Αγ. Βαρβάρα - Πατρίδα       3-2

Ολυμπιακός Ν. - Ζερβοχώρι       0-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          βαθ.

1. Καβάσιλα       63

2. Επισκοπή      59

3. Ζερβοχώρι     53

4. Πατρίδα          52

5. Ολυμπιακός Ν.       42

6. Αγ. Βαρβάρα 34

 

Σημ.: Στην Α' κατηγορία ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι κι αν κερδίσει την άνοδό της στην Γ' Εθνική η πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Αγία Μαρίνα προβιβάζεται και ο τέταρτος του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Βεργίνα - Αχιλλέας Ν.         1-1

Ραχιά - Αχθος Αρούρης      2-3

Καψόχωρα - Λυκογιάννη    1-1

Ρεπό: ΑΕ Ποντίων

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          βαθ.

1. Καψόχωρα    33

2. Βεργίνα 29

3. Αχιλλέας Ν.   27

4. Αχθος Αρούρης     25

5. Ραχιά     23

6. ΑΕ Ποντίων   18

7. Λυκογιάννη   13

 

Σημ. Υποβιβάζεται στην Γ' κατηγορία ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής