breaking news Νέο

SL2 : Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό Β'

SL2 : Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό Β'

Σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, η αυλαία της οποίας άνοιξε την περασμένη Τρίτη με τους αγώνες Απόλλωνα Πόντου - Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Καρδίτσας - Αριδαίας συνεχίστηκε χθες Τετάρτη με το ντερμπι κορυφής της Λάρισας με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Πανσερραϊκό, για να ολοκληρωθεί όπως ήδη αναφέραμε σήμερα με τρια παιχνίδια μεταξύ των οποίων και της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Σταδιο της πόλης.

Στις άλλες δυο σημερινές αναμετρήσεις η Β' ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχεται στην έδρα της την Νίκη Βόλου και ο Διαγόρας τον Θεσπρωτό σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα βαθμολογικά και την ΒΕΡΟΙΑ.

Σήμερα λοιπόν, η ΒΕΡΟΙΑ δίνει το ένα από τα επτά παιχνίδια που τις απομένουν μέχρι την λήξη του φετινού πρωταθλήματος μέσα από τα οποία θα προσπαθησει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και να παραμείνει στην κατηγορία και το θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπανω από απαραίτητο.

Η Β' ομάδα του Παναθηναϊκού μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο όμως διαθέτει τουλαντούχους και φιλόδοξους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στο ενεργητικό της φέτος έχει ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα και χρειαζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Από την αλλη η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να μετράει επανωτές ήττες όμως στα δυο τελευταία της παιχνίδια και κυρίως κόντρα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Πανσερραϊκό την περασμένη Παρασκευή έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι αν το επαναλάβει στην σημερινή αναμέτρηση της και καταφέρει να το συνδιάσει με σχετική αποτελεσματικοτητα δεν νομίζουμε ότι θα έχει πρόβλημα από τον αντίπαλο της.

Εξάλλου ο σημερινός αγώνας είναι από αυτους που η ΒΕΡΟΙΑ περιμένει να πάρει βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Και τα τρία σημερινά παιχνίδια του πρωταθλήματος της SL2 θα ξεκινήσουν στις 2.45μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής