breaking news Νέο

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Σε ένα ακόμη κρισιμο παιχνιδι το τρίτο στη σειρά η ΒΕΡΟΙΑ δεν παίρνει το αποτέλεσμα που άξιζε με βάση την απόδοσή της. Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση, πιστεύουμε ότι κάτι φταίει και δεν μετουσιώνει την καλη της απόδοση σύμφωνα με τα φετινά δεδομένα σε αποτέλεσμα. Λείπει ο παικτης που θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα; Δεν διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της ψυχολογία νικητή; Σίγουρα κάτι λείπει από το φετινό της ρόστερ.

Χθες στο Δημοτικό Στάδιο και μπροστά σε 600-700 περίπου θεατές και απάναντι σε έναν αντιπαλο την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού που έπαιξε δίχως σκοπιμότητα τουλάχιστον μέχρι το ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου όταν και προηγήθηκε στο σκορ, παρότι δεν της ελλειψαν οι ευκαιρίες όχι μόνο δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά παρολίγο να χάσει το παιχνίδι. Ευτυχώς στον έξτρα χρόνο ενας παικτης με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε επισημους αγώνες ο Κατσούκης που είχε έρθει από τον πάγκο 13 λεπτά νωρίτερα κατάφερε να βρει διχτυα και να πάρει το λιγότερο από οτι δικαιούτο: τον βαθμό της ισοπαλίας, που την κρατάει ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία, με την προϋπόθεση βέβαια ο΄τι οι ποδοσφαιριστές της στα εναπομείνοντα παιχνίδια θα γίνουν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο χθεσινό παιχνίδι η Β' ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και στα πρώτα 10 λεπτά ηταν πιο επικίνδυνη από την Βεροια, έχοντας δυο τελικές στο 5' με διαγώνιο σουτ του Μαρτίνη και στο 9' με απευθείας εκτέλεση φαουλ από επικίνδυνη θέση που επίσης δεν βρήκε στόχο.

Στο 10 καταγράφεται η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στα καρέ της φιλοξενούμενης ομαδας. Σε φάση διαρκείας ο Ντουμάνης αρχικά εκανε το σουτ, ο Μαργκόνο απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Μασούρα, που επιχείρησε νέο σουτ δίχως επιτυχία στην φάση μπήκε και ο Μπουολι δίχως όμως και αυτός να καταφέρει να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Η ΒΕΡΟΙΑ επανήλθε στο 19' με τον Γιουκούδη να κάει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Παναθηναϊκού και να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να επισκέπτονται συχνά - πυκνα την εστία του τερματοφύλακα των Πρασίνων δίχως όμως να καταφέρουν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ και ο Παναθηναϊκός Β' σε μια από τις επικίνδυνες επιθέσεις του σκόραρε με τον Σιδερά, ευτυχώς από θεση οφσαϊντ και ορθώς δεν μέτρησε το τέρμα.

Στο 33' η τελευταία καλη στιγμή για το πρώτο μέρος για την ΒΕΡΟΙΑ με τον  Μπελεβώνη να βγάζει την σέντρα και τον Μπουόλι από πολυ κοντά με κεφαλιά να μην βρίσκει στόχο.

Ψυχρολουσία με το καλημέρα για την ΒΕΡΟΙΑ στην επανάληψη με τον Παναθηναϊκό Β' να ανοίγει το σκορ στο 47'. Ο Μαντσίνι έβγαλε την σέντρα και ο Αθανασόπουλος στο δευτερο δοκάρι με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει κλείνοντας την ομάδα του Παναθηναϊκού στο μισό δικό της τερέν. Δημιούργησε επτά φάσεις για το γκολ της ισοφάρισης. Ζήτησε ένα πέναλτι στο 52' σε ανατροπη του Γιουκούδη δίχως όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει και παρολίγο στο 71’ και σε μια από τις λίγες σ' αυτό το διάστημα της συντριπτικής υπεροχής της να δεχθεί και ένα δεύτερο τέρμα. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Περδικης στην επικίνδυνη σέντρα του Μαρτίνη.

Τελικά εκει που όλα έδειχναν οτι είχαν τελειώσει και η ΒΕΡΟΙΑ θα γνώριζε μια ακομη άδικη ήττα ήρθε ο Κατσούνης που είχε μπει αλλαγή και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαργκόνι δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας  στην ομάδα του, που επαναλαμβάνουμε την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τον Δέλλιο από την Πέλλα και τον Λιόντο από την Ηπειρο.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (77’ Κατσούκης), Ζε Εσσόνο, Περδίκης, Μασούρας (81’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (77’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (61’ Μπαϊντού), Μπουόλι.

ΠΑΟ Β’: Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς (59’ Εμπό), Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (59’ Σερπέζης), Κυριόπουλος (73’ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες (73’ Δημητριάδης), Λάμψιας, Καραμπάς (68’ Φουρτάδο).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής