breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Την Δευτέρα εκτός έδρας με τον Μακεδονικό

ΒΕΡΟΙΑ: Την Δευτέρα εκτός έδρας με τον Μακεδονικό

Με τον αγώνα Ηρακλής Θεσσαλονίκης - Καρδίτσα, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, άνοιξε χθες Παρασκευή η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, για να συνεχιστεί σήμερα στις 1.45 το μεσημέρι (το παιχνίδι μεταδίδεται από την ΕΡΤ3), με την αναμέτρηση του πρωτοπόρου στον βαθμολογικό πίνακα Πανσερραϊκoύ με τον Απόλλωνα Πόντου και να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 8 Μαϊου με τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και η κρίσιμη αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Μακεδονικό, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας.

Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος (στην ΒΕΡΟΙΑ απομένουν έξι αγώνες, αφού την επόμενη αγωνιστική, 25η, κάνει το ρεπό της) και η ΒΕΡΟΙΑ μετά την ισοπαλία της περασμένης Πέπτης, με την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού, παραμένει στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον Απόλλωνα Πόντου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτήν και πρέπει να τον προσπεράσει για να μείνει στην κατηγορία.

Με δεδομένο δε ότι τα δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που δίνει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, είναι με αντιπάλους κατά τεκμήριο πιο δυνατούς φέτος και συγκεκριμένα τη Λάρισα και την Καρδίτσα, (το τρίτο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Ηρακλή Λάρισας), αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής, θα πρέπει να ψάξει βαθμούς και στους εκτός έδρας αγώνες της, που έτσι κι αλλιώς είναι με πιο βατούς αντιπάλους (Μακεδονικό, Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Πολυκάστρου και Διαγόρα).

Ενα λοιπόν από τα εκτός έδρας παιχνίδια από τα οποία η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι με τον Μακεδονικό την προσεχή Δευτέρα, αρκεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, συνοδεύοντας την αυτή τη φορά, με περισσότερη αποτελεσματικότητα και λίγη τύχη. Εξάλλου ο Μακεδονικός δεν αποτελεί φόβητρο για οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα του και φυσικά ούτε για την ΒΕΡΟΙΑ.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΤΣΙΑΡΑΣ

Τον αγώνα Μακεδονικός - ΒΕΡΟΙΑ που θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. την Δευτέρα, ορίστηκε να  διαιτητεύσει ο κ. Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σακάλογλου και Καρασαββαϊδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής