breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καβάσιλα - Επισκοπή στην Α' κατηγορία

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καβάσιλα - Επισκοπή στην Α' κατηγορία

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλεϊ οφ της Β' κατηγορίας και δύο από τα τρία σίγουρα εισιτήρια της ανόδου, έχουν ήδη αποκτήσει κάτοχο (αν όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί κερδίσει την άνοδο της στην Γ' Εθνική η πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Αγία Μαρίνα, τότε ανεβαίνει και η 4η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα).

Συγκεριμένα μετά την ΑΕ Καβασίλων που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την άνοδο του στην Α' κατηγορία κέρδισε και ο Κεραυνός Επισκοπής που αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στο ντέρμπι κορυφής με την Πατρίδα.

Όσον αφορά το τρίτο εισιτήριο οδεύει προς το Ζερβοχώρι, που την περασμένη αγωνιστική κέρδισε 3-1 τα Καβάσιλα και αύξησε την διαφορά του από την 4η Πατρίδα στους τρεις βαθμούς. Έτσι στους εναπομείναντες δύο αγώνες του χρειάζονται δύο βαθμοί, δύο ισοπαλίες (παίζει με την Πατρίδα εκτός έδρας και την Αγία Βαρβάρα στο γήπεδό του). Την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις, οδηγεί επίσης στην άνοδο, παλεύουν να αποφύγουν Ζερβοχώρι και Πατρίδα, διεκδικώντας την 3η που όπως ήδη αναφέραμε οδηγεί εκ του ασφαλούς στην Α' κατηγορία.

Στα πλεϊ άουτ η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, αφού η ΑΕ Ποντίων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ρεπό της Λυκογιάννης και να αυξήσει την μεταξύ τους διαφορά. Συγκεκριμένα έχασε 4-1 στην έδρα της από την Βεργίνα με αποτέλεσμα η διαφορά από την ανταγωνίστριά της στην "μάχη" της παραμονής να παραμείνει στους 5 βαθμούς.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο ντέρμπι κορυφής των πλεϊ οφ η Επισκοπή προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με την Τηλκερίδη Π. και με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου ο Λούρης έκανε το 2-0. Στο 25' ο Τηλκερίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, για να μειώσει στο 32' ο Πάτρας Κ. σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος - Τσίτης).

Στον αγώνα Επισκοπή - Πατρίδα, η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49') με τον Παπαδόπουλο, με την Επισκοπή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (στο 81') με γκολ του Ορφανίδη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Χαλατζιούκας - Ραφαηλίδης).

Η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με τον Χαλβατζή στο 9', όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα και στο 28' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαϊνο. Στο 58' ο Χατζίδης έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα της Νάουσας και στο 65' ο Κωνσταντινίδης προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 70' ο Χαλβατζής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι μείωσε σε 3-2, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Μήτσικας στο 80'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτσής (Μητρόπουλος - Γιαγκιτζόγλου).

 

Πλεϊ οφ

 

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Νάουσας – Αγία Βαρβάρα       4-2

Επισκοπή - Πατρίδα 1-1

Ζερβοχώρι - Καβάσιλα       3-1

 

Βαθμολογία

1. Καβάσιλα       63

2. Επισκοπή      60

3. Ζερβοχώρι     56

4. Πατρίδα          53

5. Ολυμπιακός Ν.       45

6. Αγ. Βαρβάρα           34

 

Πλέϊ άουτ

Αχιλλέας Ν. - Άχθος Αρούρης     3-1

ΑΕ Ποντίων - Βεργίνα         1-4

Καψόχωρα - Ραχιά     6-0

 

Βαθμολογία

7. Καψόχωρα    36

8. Βεργίνα 32

9. Αχιλλέας Ν.   30

10. Άχθος Αρούρης   25

11. Ραχιά 23

12. ΑΕ Ποντίων          18

13. Λυκογιάννη           13

 

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΠ - Αχιλλέας Νάουσας

Άχθος Αρούρης - Καψόχωρα

Βεργίνα - Λυκογιάννη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής