breaking news Νέο

Ενημερωτική δράση στο Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας

Ενημερωτική δράση στο Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας

Στα πλαίσια κατάρτισης της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ» και του μαθήματος «Ψυχολογία Επαγγελματική Δεοντολογία», τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 4 Μαΐου, διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία στις καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών, με την παρουσία του εκπαιδευτή τους, πατήρ Χαλκιά Γεώργιου και της διευθύντριας, κ. Πετρίδου Στυλιανής.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής, νομικής και εργασιακής στήριξης, δια ζώσης και τηλεφωνικά, σε γυναίκες, οι οποίες διαμένουν και στο Ν. Πέλλας, όπου δεν υπάρχει αντίστοιχη δομή. Οι συμμετέχουσες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις για τη  βία και τους τρόπους προστασίας, περιέγραψαν εμπειρίες κακοποίησής τους και ευχαρίστησαν το Συμβουλευτικό Κέντρο για την πρωτοβουλία ενημέρωσης και ενθάρρυνσης.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής