breaking news Νέο

ΔΔΕ Ημαθίας : Γιορτή Λήξης σχολικού έτους 2022-23

ΔΔΕ Ημαθίας : Γιορτή Λήξης σχολικού έτους 2022-23

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνει τη δια ζώσης Γιορτή Λήξης σχολικού έτους 2022-23 για την παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στα σχολεία ευθύνης της. Στην εκδήλωση, μαθητές/-ριες και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της μελέτης & των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης πολύμηνων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων.

Η Γιορτή Λήξης σχολικού έτους 2022-23 θα λάβει χώρα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας (Μεντρεσέ Τζαμί) την Τρίτη 16 Μαΐου, ώρα έναρξης 9:00. Αποτελεί την επισφράγιση των κόπων μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς, στοχεύει στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, στη διάχυση των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων  Σχολικών Δραστηριοτήτων και απευθύνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας – μαθητές/-ριες, εκπαιδευτικούς, γονείς.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την ευγενική παραχώρηση του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Ισότητας των Φύλων του Δήμου Βέροιας για την προσφορά αναψυκτικών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής