breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Στην αρχή, αδέρφια, είπα ποιο debate και χαζά. Κάθισε αρ(α)κούλη και δες μπαλάρα Μίλαν-Ίντερ, να γουστάρεις ποδόσφαιρο και όχι σούπες με φιδέ.

Βέβαια δεν το κρύβω ότι είμαι ζαπάκιας. Ένα τσιγάρο δρόμος το ΜEGA με την ΕΡΤ, το γυρνάω και πέφτω πάνω στη Ράνια.

Χάζεψα, σας λέω. Τέτοιο μαλλί επιμελώς μοιραίο, τέτοια βραχνάδα στη φωνή της, τέτοιο πρόσωπο, δεν το κρύβω, τη μάτιαξα.

Της ρίχνω και ένα φτου σου κοπελάρα μου, μπροστά σου η Σία Κοσιώνη και η Σάρα Μάρα Ζαχαρέα δεν φτουράνε μία.

Ακόμη και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η συναδέλφισσά σου ντε στο κανάλι του Μαρινάκη, όταν πήγε με τους κοιλιακούς στην απέξω στο «μέγαρο» το προεδρικό, για να γιορτάσει την 24η Ιουλίου, μπροστά σου είναι μια απλή οδοντόκρεμα.

Η πιο συγκινητική πάντως στιγμή της τηλεμαχίας ήταν ο Γιάνης-Μάρθα Βούρτση-Μπαρουφάκης όταν μας είπε ότι δυο παλιάμαξα έχει με τη δικιά του και δυο μοτοσικλέτες, με τις οποίες πηγαίνουν Αίγινα- Μεταξουργείο κάθε μέρα, για να πιάσουν δουλειά.

Και από εκεί, πλατεία Καραϊσκάκη, τσιμπάνε το μετρό και φτάνουν Σύνταγμα στη Βουλή. Ενίοτε πάνε και για κανά πατσά στα Εξάρχεια, αλλά εσχάτως τον έκοψαν, μετά τα χουνέρια που πάθανε από τα καλά μεν, άγνωστα δε, παιδιά με τις κουκούλες και τις μολότοφ.

Ο πιο «ουσιώδης» πάντως ήταν ο Κυριάκος Ελ Βελό. Μας είπε ότι δεν έκανε εμβόλιο, γιατί έτσι γούσταρε. Μετά όμως μας τα χάλασε. Με τις εικόνες που έδειξε. Δώσε ρε Κυριάκο φωτό από καμιά κηραλοιφή, κανένα ευκάρδιο να τα κονομήσεις και άσε τα χαζά με τα παράλληλα νομίσματα. Εσύ άλλωστε δεν ξέρεις που είναι θαμμένες  οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής;

Τρισεκατομμύρια ευρώ η αξία τους. Άντε δώστε στο Μπαρουφάκη να τις εξαργυρώσει και φτιάξτε μετά ό,τι νόμισμα θέλετε. Δήμητρα θέλετε, Χάιδω, ό,τι σας καπνίσει ρε.


Τζίμα
Κοσιώνη - Ζαχαρέα
Παναγοπούλου
Βελόπουλος
Βαρουφάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής