breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Φινάλε και στην Β' κατηγορία

ΕΠΣ Ημαθίας : Φινάλε και στην Β' κατηγορία

Την Κυριακή το απόγευμα με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλεϊ οφ και της 7ης των πλεϊ άουτ, ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας, με την σεζόν να παίρνει και επίσημα τέλος.

Η χρονιά, για την πρωταθλήτρια της κατηγορίας Α.Ε. Καβασίλων έκλεισε θριαμβευτικά με εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη (7-0) επί της 4ης του βαθμολογικού πίνακα Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, ενώ με νίκη έκλεισε η χρονιά και για τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνό Επισκοπής.

Έτσι την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας θα αγωνίζονται τα Καβάσιλα, η Επισκοπή και το Ζερβοχώρι, ενώ η Πατρίδα θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στην Γ' Εθνική, για να μάθει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την νέα περίοδο, (αν κερδίσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανεβαίνει στην Α' και η Πατρίδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει και πάλι στην Β').

Αναμενόμενα και τα αποτελέσματα των πλεϊ άουτ, με το ντέρμπι Βεργίνας - Καψόχωρας να λήγει ισόπαλο (2-2) και την γηπεδούχο να παίρνει την πρώτη θέση στον πίνακα του γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονταν για την παραμονή στην κατηγορία, από την οποία όπως είναι γνωστό υποβιβάζεται ο Απόλλων Λυκογιάννης.

 

Πλεϊ οφ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καβάσιλα - Πατρίδα   7-0

Επισκοπή - Ολυμπιακός Ν.         3-0

Ζερβοχώρι - Αγία Βαρβάρα         2-2

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καβάσιλα 69

2. Επισκοπή 64

3. Ζερβοχώρι 58

4. Πατρίδα 54

5. Ολυμπιακός Ν. 45

6. Αγ. Βαρβάρα 36

 

Πλεϊ άουτ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ραχιά - Λυκογιάννη 2-1

Βεργίνα - Καψόχωρα 2-2

Άχθος Αρούρης - ΑΕΠ Βέροιας 2-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Βεργίνα 40

8. Αχιλλέας Ν.   39

9. Καψόχωρα    38

10. Ραχιά 30

11. Άχθος Αρούρης 29

12. ΑΕ Ποντίων 21

13. Λυκογιάννη 13


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής