breaking news Νέο

Αγώνας μπαράζ : Απέφυγε τα χειρότερα

  • Αγώνας μπαράζ : Απέφυγε τα χειρότερα
  • Αγώνας μπαράζ : Απέφυγε τα χειρότερα

• Παρότι καλύτερος ο πρωταθλητής της Ένωσής μας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ανόδου στην Γ' Εθνική

 

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών του πρωταθλητή της Ένωσής μας, Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά στην έδρα του, το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αετό Βαρβάρας.

Παρά την νέα απώλεια η ομάδα της Ημαθίας βέβαια, συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, εξακολουθώντας να έχει τον πρώτο λόγο για ένα από τα τρία εισιτήρια του ομίλου της. Αρκεί στον αυριανό της αγώνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής να κερδίσει την Αναγέννηση Επανομής, την οποία αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο.

Στο παιχνίδι ο πρωταθλητής της Ένωσής μας ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όμως βρέθηκε σε ένα από τα πιο καθοριστικά χρονικά σημεία του αγώνα, στο 44' πίσω στο σκορ και κινδύνεψε να χάσει τον αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 44' και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα της Ημαθίας είχε αγγίξει τουλάχιστον τέσσερις φορές το γκολ, δίχως να καταφέρει να το πετύχει, ο Κεχαγιάς σε μία από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της ομάδας του, με ωραία μπαλιά έβγαλε «φάτσα» με τον Μυλωνά τον Ευσταθίου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ, έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ρίσκαρε περισσότερο και αυτό δημιούργησε ελεύθερους χώρους στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα η εστία του Μυλωνά μέχρι τη στιγή της ισοφάρισης να κινδυνέψει με δεύτερη παραβίαση. Από την δική τους πλευρά οι γηπεδούχοι στο ίδιο διάστημα είχαν ένα δοκάρι στο 60' σε σουτ του Κουτσούκη και δύο - τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, δίχως όμως και αυτοί να καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν.

Στο 77' ο Λουτζιανιώτης με σέντρα σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με το υπόλοιπο διάστημα να ανήκει στον πρωταθλητή της Ένωσής μας, που έψαξε ένα δεύτερο τέρμα, που θα του έδινε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, δίχως όμως να καταφέρει να το πετύχει. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του Καβαλιώτη διαιτητή Τσιλίκα (Γεωργαντέλης - Δεδονάκης), βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Δημητρούσης, Χατζόπουλος (65’ Λουτζιανιώτης), Μπρέγκου, Μπουλάρι, Αργυρόπουλος (53’ Κίτσα Γκρεστ), Νιογκάνα Σο, Λέκκα (71’ Πίττος), Κουτσούκης.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Πασχάλης, Τσιότρας, Παπαγεωργίου (68’ Φισέκου), Σαούλης (87’ Τρικαλιώτης), Παπαδημητρίου, Βλαχάκης, Κωτάκης Δ.Κ. (87’ Μαυρίδογλου), Ευσταθίου, Κωτάκης Δ.Α., Γκούτσιος (81’ Μιχαηλίδης Δ.), Κεχαγιάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγία Μαρίνα – Αετός Βαρβάρας 1-1

Λυκόστομο – Βατανιακός 0-2

Επανομή – Ευρωπός 2-0

Ρεπό: Αμύνταιο

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βατανιακός 9

2.  Επανομή 9

3. Αγία Μαρίνα 7

4. Αετός Βαρβάρας 6

5. Ευρωπός       1

6. Αμύνταιο        1

7. Λυκόστομο    0

Σημ. Στην Γ' Εθνική προβιβάζονται οι τρεις πρώτοι

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/5/2023

Αγία Μαρίνα - Επανομή

Αμύνταιο - Λυκόστομο

Ευρωπός – Βατανιακός

Ρεπό: Αετός Βαρβάρας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής