breaking news Νέο

SL2 : Δεν πήρε αυτό που δικαιούτο η ΒΕΡΟΙΑ

SL2 : Δεν πήρε αυτό που δικαιούτο η ΒΕΡΟΙΑ

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ζωής, ή θανάτου που εδωσε χθες η ΒΕΡΟΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο του Πολυκάστρου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Ετσι στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ καλείται να κάνει την αγωνιστική υπέρβαση για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο χθεσινό κρισιμο παιχνίδι η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο κόντρα στην Λάρισα, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις τρεις - τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργησε και να πάρει την νίκη που θα την οδηγούσε πιο κοντά στην παραμονή, ενω στο 75' στάθηκε άτυχη όταν δυνατό σουτ του Μπουόλι μέσα από την αντίπαλη περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκαρι της εστίας του Απόλλωνα και το δεύτερο σουτ που ακολούθησε από τον ιδιο παικτη μετά την επιστροφή της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο εδιωξε σε κορνερ ο Πίτκας.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε άλλες δυο κλασικες ευκαιρίες να πετύχει γκολ διχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Και συγκεκριμένα στο 23' σε σουτ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα του Ελευθεριάδη, ύστερα από γύρισμα του Κολλάρα, στο 56' σε τετ - α - τετ του Μπαϊντού ύστερα από γέμισμα του Μουχάλη (η μπάλα και τις δυο περιπτώσεις έφυγε ελάχιστα αουτ).

Από την δική τους πλευρά οι γηπεδούχοι απειλησαν με παραβίαση την εστία του Βενετικίδη δυο φορές μία σε κάθε ημίχρονο. Στο 35' με κοντινή κεφαλιά του Ντοναλντόνι (απέκρουσε σε κορνερ ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ) και στο 83' σε σουτ του Δαλιανόπουλου.

Σε γενικες γραμμές όπως ηδη αναφέραμε η ΒΕΡΟΙΑ ήταν πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της και δικαιούτο κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε.

Μετά την λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα σε δυο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στον Λαμπίδη και στον Δαλιανόπουλο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τον συμπατριώτη του Μηνούδη και τον Νίκζα από την Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (85’ Μπελεβώνης Ε.), Μουμίν, Ντοναλντόνι, Νάσερ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Γ. Καλαϊτζίδης (60’ Λαμπίρης), Εσαλό.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Ντουμάνης (63’ Κατσούκης), Περδίκης, Ζε Εσσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης (83’ Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (71’ Μπελεβώνης), Γιουκούδης (83’ Ιωάννου), Μπαϊντού (71’ Μπουόλι).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Πόντου – Βέροια         0-0

ΠΑΟΚ Β' – Ηρακλής 0-3

Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β'      4-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός 2-1

Ηρακλής Λάρισας – Πανσερραϊκός     2-0

Νίκη Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας       0-0

Απόλλων Λάρισας – Θεσπρωτός ...0-3 α.α.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. Πανσερραϊκός       60

 2. ΑΕ Λάρισας 51

 3. Αναγ. Καρδίτσας   46

 4. ΠΟΤ Ηρακλής        46

 5. ΠΑΟΚ Β΄       45

 6. Νίκη Βόλου 44

 7. Διαγόρας      30

 8. Παναθηναϊκός Β΄ 30

 9. Αλμωπός Αριδαίας        30

10. Απόλλων Πόντου          29

11. Μακεδονικός        26

12. Ηρακλής Λάρισας         25

13. Βέροια          25

14. Θεσπρωτός 20

15. Απόλλων Λάρισας        4


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής