breaking news Νέο

Καταγγγελία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: "Ο προπονητής του Απόλλωνα γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας"

Καταγγγελία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ:

Σκηνές Φαρ Ουέστ, σύμφωνα με καταγγελία της δοίκησης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εξελίχθηκαν πριν την εναρξη του κρίσιμου αγώνα της ομάδας της με τον Απόλλωνα Πόντου.

Συγκεκριμένα όπως ανεφερε με επίσημη ανακοίνωση της η ΒΕΡΟΙΑ ο εκ των φροντιστών της ομάδας Σάκης Βούλγαρης με την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο του Πολυκάστρου δεχθηκε επίθεση από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που όπως είναι γνωστό στο παρελθόν είχε διατελέσει επανειλημμενα προπονητης της ΒΕΡΟΙΑΣ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας του Πολυκάστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μια ώρα περίπου πριν την εναρξη του αγώνα: "Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομαδας του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο συγκεκριμένος γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποιος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας του Πολυκάστρου. Κατά του εν λογω προπονητή αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση".


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής