breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Πήγαν να ψηφίσουν και κλειδώθηκαν μέσα στο εκλογικό κέντρο

Eνα από τα απρόοπτα της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαϊου συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου και σίγουρα ήταν από τα πιο περίεργα!

Όπως αναφέρουν σε τοπικό κανάλι ψηφοφόροι που ήταν εγγεγραμμένοι σε εκλογικά τμήματα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μπετεινάκη, μπορεί να μπήκαν χωρίς πρόβλημα και να άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ωστόσο η αποχώρησή τους αποδείχθηκε επεισοδιακή.

Η εξωτερική πόρτα του σχολείου για κάποιο λόγο όχι μόνο έκλεισε, αλλά κλείδωσε κι όλας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φύγουν όσοι είχαν ψηφίσει, και φυσικά δεν ήταν δυνατό να εισέλθουν όσοι έφτασαν για να ψηφίσουν!

Για αρκετή ώρα επικράτησε αναστάτωση, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα κάγκελα, προκειμένου να αποχωρήσουν καθώς είχαν υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να περιμένουν.

*****

  • Δικαστική αντιπρόσωπος ξέχασε τα ψηφοδέλτια και κατέληξαν στην ανακύκλωση!

Μία δικαστική αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια, πιθανότατα στο εκλογικό τμήμα της Πολίχνης και αυτά κατέληξαν στην ανακύκλωση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα το διαπίστωσε  όταν πήγε να παραδώσει τον σάκο με το εκλογικό υλικό  και είχε μόνο τα βιβλία, όχι τα ψηφοδέλτια. Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα αλλά είναι πιθανό να ζητηθεί επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε βάρος της κινείται ήδη ποινική διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος και για παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας.

*****

  • Ψηφοφόρος κλείστηκε σε ασανσέρ σχολείου

Απρόοπτο για έναν ηλικιωμένο που πήγε να ψηφίσει σε κεντρικό σχολικό συγκρότημα στην Λάρισα. Ο ηλικιωμένος άνδρας επέλεξε το ασανσέρ για ανέβει σε όροφο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας. Για κακή του τύχη, όμως, προέκυψε βλάβη στο ασανσέρ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, με τους πυροσβέστες να τον απεγκλωβίζουν.

*****

  • Πήγε στην κάλπη με τον σκύλο του!

Ένας κύριος, δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τον σκύλο του, ούτε στις εκλογές και έτσι... "ψήφισαν" μαζί! Ο εν λόγω άνδρας, έσπευσε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο της Αθήνας χωρίς να αποχωριστεί τον σκύλο του, ο οποίος μάλιστα, όχι μόνο περίμενε υπομονετικά έξω από το παραβάν, αλλά... "έριξε" μαζί με τον ιδιοκτήτη του τον φάκελο στην κάλπη.

*****

  • Βεργής: ψάχνω τον μοναδικό ψηφοφόρο μου να τον κεράσω!

Oι κάλπες της Κυριακής 21 Μαϊου έκρυβαν πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν και τα αποτελέσματα των "Ελλήνων Οικολόγων", κόμμα του Δημοσθένη Βεργή, ο οποίος δεν ψήφισε τον εαυτό του και ψάχνει τον άνθρωπο που του χάρισε την μοναδική ψήφο που έλαβε στην Α΄Αθήνας για να τον κεράσει!

Όπως είπε ο ίδιος τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του Σβετλάνα, δεν συμμετείχαν  στην εκλογική διαδικασία, καθώς βρίσκονταν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων είναι σημαντικό για εκείνον να βρεθεί με τον άνθρωπο που του χάρισε την μια ψήφο και την 36η θέση στην εκλογική αναμέτρηση. «Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρω ψήφο τώρα τουλάχιστον πήρα μία. Μάλιστα ψάχνω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε για να τον ευχαριστήσω και να του κάνω και το τραπέζι. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή για μένα. Θα ζητήσω και θα ψάξω να βρω αυτόν που με ψήφισε. Πρέπει να βρω αυτό το ψηφοδέλτιο, το θέλω ενθύμιο», αναφέρει ο Δημοσθένης Βεργής.

«Ήμασταν στην Μύκονο κι εγώ και η σύζυγος μου η Σβετλάνα χθες για διακοπές. Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν γινόταν. Άλλωστε δεν είχα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στο νησί γιατί η συμμετοχή μου ήταν μόνο για την Αθήνα»,  προσθέτει.  Ο λόγος που δεν συμμετείχε στις εκλογές με ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήταν καθαρά οικονομικός. «Για να κατεβάσεις ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήθελες 150χιλ ευρώ, λεφτά που δεν είχα την όρεξη πλέον να δώσω. Έτσι πληρώσαμε εγώ και η γυναίκα μου παράβολα της τάξεως των 300ευρώ για την συμμετοχή μας, αλλά μόνο για την Αθήνα», σημειώνει.


Δικαστική αντιπρόσωπος ξέχασε τα ψηφοδέλτια και κατέληξαν στην ανακύκλωση!
Ψηφοφόρος κλείστηκε σε ασανσέρ σχολείου
Πήγε στην κάλπη με τον σκύλο του!
Βεργής: ψάχνω τον μοναδικό ψηφοφόρο μου να τον κεράσω!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής