breaking news Νέο

Συνεχίζονται οι περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρο το νομό Ημαθίας

  • Συνεχίζονται οι περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρο το νομό Ημαθίας
  • Συνεχίζονται οι περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρο το νομό Ημαθίας

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου περιοδεία σε χωριά του Νομού Ημαθίας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκιο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ημαθίας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Νικόλαο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Χαράλαμπο Γκιόνογλου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ.κ. Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιο Κόγια και Σωτήριο Μαυρόπουλο, στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ κ.κ. Φιλλιώ Καρανικολακοπούλου και Νίκο Μπρουσκέλη, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας κ. Ανδρέας Βλαζάκης και Αντιγονιδών κ. Τάσος Τασιόπουλος, περιόδευσε στα χωριά του Σταυρού, των Καβασίλων, της Ξεχασμένης, του Κεφαλοχωρίου, του Καμποχωρίου, του Βρυσακίου και του Νησίου.

Διανεμήθηκε υλικό που περιείχε τις βασικές προγραμματικές προτάσεις του κόμματος (12 προτεραιότητες), όπως επίσης τις θέσεις του κινήματος για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια.

Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η αντιμετώπιση του κόσμου συγκινητική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα υψηλά κόστη των λογαριασμών, οι υψηλές τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής