breaking news Νέο

Αντώνης Μαρκούλης : «Στις 25 Ιουνίου συγκρούονται δύο κόσμοι»

Αντώνης Μαρκούλης : «Στις 25 Ιουνίου συγκρούονται δύο κόσμοι»

Τη σύγκρουση των δύο κόσμων θα αναδείξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με την επίσκεψή του στη Βέροια το Σάββατο 17 Ιουνίου. Τη σύγκρουση της αλήθειας με το ψέμα. Αλλά και την απόσταση μεταξύ του πολιτικού ρεαλισμού από τα επικίνδυνα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ των δύο κόσμων.

Από τη μια, ο κόσμος της ισότητας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης. Οι αξίες του λαϊκού κόσμου, των εργαζόμενων και της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Κι από την άλλη, ο κόσμος της κερδοσκοπίας, της αδικίας και της αλαζονείας, ο κόσμος της ελίτ και της ολιγαρχίας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε διαλέξει πλευρά. Και θα δώσουμε μέχρι τέλους τον ιδεολογικό αγώνα με δύναμη και πίστη, για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους. Όχι για τους λίγους και εκλεκτούς. Με καθαρό πολιτικό στίγμα και ρεαλιστικό σχέδιο ουσίας, θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Οι εκβιασμοί, οι απειλές και τα ψέματα του Μητσοτάκη πρέπει να πάρουν και θα πάρουν την απάντησή τους από τον λαό. Δεν θα του κάνουμε το χατίρι. Θα δώσουμε τη μάχη, θα ματώσουμε για να την κερδίσουμε. Οι λαϊκές γειτονιές, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί, οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν θα μείνουν χωρίς στήριγμα, χωρίς κάποιον να εκπροσωπεί γνήσια τα ταξικά τους συμφέροντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει εναλλακτικό σχέδιο και πρόγραμμα εξουσίας για την επόμενη μέρα. Κι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο  εμπνευσμένος Ηγέτης του δίκαιου αγώνα υπέρ των πολλών. Τον υποδεχόμαστε με χαρά για ακόμη μια φορά στη Βέροια, για να του εκφράσουμε την πίστη μας στο πρόσωπό του και τη στήριξη στον καθαρό και δίκαιο αγώνα του.

Πρόεδρε, καλώς μάς ήλθες ξανά!

 

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής