breaking news Νέο

Καταγγελία των ΤΕ Υγείας-Πρόνοιας και Ημαθίας ΚΜ του ΚΚΕ για παρεμπόδιση πολιτικής δράσης

Καταγγελία των ΤΕ Υγείας-Πρόνοιας και Ημαθίας ΚΜ του ΚΚΕ για παρεμπόδιση πολιτικής δράσης

Καταγγέλλουμε την στάση του διοικητή του νοσοκομείου Νάουσας ο οποίος παρεμπόδισε την Ελένη Μπακιρλή, υποψήφια Βουλευτή του ΚΚΕ καθώς και εκλεγμένη γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ από το να πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ο διοικητής αποκάλεσε τα μέλη της αντιπροσωπείας «τραμπούκους». Μάλιστα έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία για να τους απομακρύνει.

Η παρεμπόδιση της πολιτικής δράσης είναι έτσι κι αλλιώς απαράδεκτη και επικίνδυνη, πρέπει να καταδικαστεί από τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής. Πολύ περισσότερο που ο ίδιος διοικητής, πριν λίγο καιρό έστρωνε κόκκινα χαλιά για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ και έβγαζε περιχαρής φωτογραφίες μαζί τους.

Αυτή η προκλητική συμπεριφορά συμβαίνει τη στιγμή που ο λαός της Νάουσας αγωνιά κάτω από το βάρος των δραματικών ελλείψεων του νοσοκομείου και της ανύπαρκτης πρωτοβάθμιας φροντίδας. Αλήθεια γιατί κάποιοι δεν θέλουν να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για αυτήν την κατάσταση; Η στάση του διοικητή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα ειδικά μετά τις τραγικές εξελίξεις με τον στρεπτόκοκκο.

Το περιστατικό δείχνει ότι μόνο στη δράση των κομμουνιστών μπορεί να βρει ο λαός στήριγμα, όταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να εξωραΐσουν την πολιτική που γεννά βάσανα για τη ζωή του. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η δράση έρχεται αντιμέτωπη με διώξεις, πρόστιμα και απαγορεύσεις.

Το ΚΚΕ δεν θα επιτρέψει να περάσει η «σιγή ιχθύος» και η τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλλουν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και όχι μόνο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής