breaking news Νέο

Το όραμα έγινε πράξη…

  • Το όραμα έγινε πράξη…
  • Το όραμα έγινε πράξη…
  • Το όραμα έγινε πράξη…
  • Το όραμα έγινε πράξη…
  • Το όραμα έγινε πράξη…

Ο Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, ο Αργύρης Φουκαλάς και η Κατερίνα Φίκατα εκπροσώπησαν το Παράρτημα Βέροιας στη μεγάλη εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο χώρο του κτιριακού συγκροτήματός της, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται και λειτουργούν οι Ξενώνες φιλοξενίας καρκινοπαθών και το νεότευκτο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Μία προσπάθεια χρονών, που ξεκίνησε με την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου το 1995, ολοκληρώθηκε πριν ενάμιση περίπου χρόνο και έδωσε στη Θεσσαλονίκη και στον ευρύτερο μακεδονικό χώρο ένα πρωτότυπο σύγχρονο κέντρο, αντίστοιχο του οποίου δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, με επικεφαλής την πολιτική ηγεσία της περιοχής, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, όπως επίσης και η μεγάλη ευεργέτιδα της Ε.Α.Ε., η κυρία Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε. Ευάγγελος Φιλόπουλος. Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του έργου της Αντικαρκινικής Εταιρείας σε όλο τον κόσμο, που βοήθησε με δωρεές και αμέτρητες εθελοντικές δράσεις, ώστε το Όραμα να γίνει Πράξη και να συνεχιστεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής