breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ήταν 18 Ιουνίου του 2018, όταν στους «Ψαράδες» των Πρεσπών υπογράφονταν η περιβόητη συμφωνία με τους σκοπιανούς.

Εμπνευστής της ο Κοτζιάς (ακόμη να μας πει ο Καμμένος τι του είπε στο υπουργικό συμβούλιο μετά από τη συμφωνία), που τα είχε ετοιμάσει όλα.

Και καπέλο, όπως οι σύντροφοι του Ζαχαριάδη στο ίδιο μέρος, το Μάρτιο του 1949, όταν υπέγραφε με τους σλάβους την προδοσία της Μακεδονίας.

Ξεχνιέται άραγε η 5η ολομέλεια του...κόμματος, τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς; «Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος».

Έτσι είχαμε το 2018 την παράδοση της «μακεδονικής» γλώσσας, αλλά και εθνότητας στο Ζάεφ και τους σκοπιανούς.

Με τον Κοτζιά να λέει και το happy birthday στο «μακρυμάλλη» από τη μια πλευρά Μάθιου Νίμιτς.

Και τον Αλέξη να αποδεικνύεται ο «χρήσιμος ηλίθιος» για τους Αμερικανούς.

Όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν με τον Καραμανλή και τη δεξιά, τα έπραξαν με την «πρώτη φορά» και απ΄ ό,τι φαίνεται και τελευταία, αριστερά.

Διότι υπάρχουν πιο παμπόνηροι από τους Αμερικανούς; Θα τολμούσαν να έφερναν την ίδια συμφωνία, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη; Θα έπεφτε άμεσα. Άφησαν τον Τσίπρα στο λάκκο με τα φίδια και απ΄ ό,τι αποδείχτηκε, ήταν όλα φαρμακερά.

18 Ιουνίου του 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε την αρχή του τέλους του. Και αυτό φάνηκε επί του πεδίου. Κι ας χαίρεται ακόμη ο Αλέξης για το «κατόρθωμά» του.

Και ας γελάει κάτω από τη μύτη του ο Κυριάκος, που το έπαιξε φουλ πατριώτης, τότε, και τώρα βάζει τη Μαρέβα να φτιάχνει ντολμαδάκια, όταν ερχόταν στο «Μαξίμου» οι σκοπιανοί.

18 Ιουνίου του 2018. Τα ΜΑΤ, με διαταγές της φυσικής, αλλά και πολιτικής ηγεσίας, του δημόσιας τάξης, έδειραν ανηλεώς στο Πισοδέρι, εκατοντάδες γέρους, παιδιά, μανάδες.

Γιατί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την προδοσία της Μακεδονίας.

Μια ερώτηση στους «θαυμαστές» της. Είδατε στα αρχικά της «εθνικής» τους ομάδας να υπάρχει το ΝMKD; MKD γράφουν. Και εσείς κοιμάστε τον ύπνο του διεθνιστικού σας «δικαίου».


Ζάεφ-Τσίπρας
υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών
Ζάεφ-Τσίπρας
επεισόδια Πισοδέρι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής