breaking news Νέο

Γκράφιτι του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Γκράφιτι του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας μετά από άοκνες προσπάθειες του Πρόεδρου Λιόλιου Αθανάσιου, της Αντιπροέδρου Δώρας Σπανού, της Γραμματέως Παντούλη Κωνσταντίνας, του Ταμία Ευθυμίου Βασίλειου και των μελών του Συλλόγου Καρβουνίδη Θεοτόκη, Γκουνέλα Βασίλειου, Δελαβερίδη Χρήστου και του Απερχόμενου ταμία Ξενιδη Σωκράτη.

Μετά από 7 χρόνια προσπαθειών και με συνεργασία που είχαμε με τον τελευταίο Διοικητή Νοσοκομείου κο Ηλία Πλιόγκα και το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας έδωσαν την άδεια να πραγματοποιήσουμε το έργο.

 Το έργο εκτελέστηκε με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας και με την αρωγή του Δημάρχου Βέροιας κο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου και του Δημοτικού Συμβούλιου. Επίσης έγινε  δωρεάν παραχώρηση της σκαλωσιάς από την εταιρεία  κο Καραχαρίση - Ικριώματα ΙΚΕ.  Το Γκράφιτι εκτελέστηκε από τον Βεροιώτη καλλιτέχνη κο Θεμιστοκλή Κωνσταντινόπουλο.

Το παρόν έργο (γκράφιτι) δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Ημαθίας για τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ .

 

ΤΟ Δ.Σ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής