breaking news Νέο

Έκφραση ευχαριστιών για την επετειακή πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Ξάνθης

Έκφραση ευχαριστιών για την επετειακή πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Ξάνθης

            Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κ. Άννα Μπαλτζοπούλου και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σας για την αξιέπαινη, την αξιοθαύμαστη και αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου σας από την ημέρα της ίδρυσής του, έως σήμερα.

            Ακόμη σας ευχαριστώ για την ευκαιρία, που μας δώσατε, με την εκδήλωση αυτή να συναντηθούμε με φίλους άλλων Συλλόγων – Συνδέσμων, να ανταλλάξουμε θέσεις και απόψεις για την επίλυση των διαχρονικών καυτών προβλημάτων των συνταξιούχων και όχι μόνο.

            Σάββατο 29-04-2023

Μετά τους χαιρετισμούς, της Προέδρου του Συλλόγου Ν. Ξάνθης κυρίας Άννας Μπαλτζοπούλου, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, του Αντιπεριφερειάρχη  Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Κουρτίδη, του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, η κυρία Άννα Μπαλτζοπούλου, με λόγο σύντομο και περιεκτικό, παρουσίασε τα αξιόλογα πεπραγμένα του Συλλόγου από το έτος 2002 έως σήμερα. Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου ανακήρυξε τον κ. Χρήστο Μπουρδούκη, (πρώην Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ.), επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Ξάνθης.

            Ακολούθησε η παρουσίαση, από το φιλόλογο – συγγραφέα κ. Θανάση Μουσόπουλο, του υπέροχου λευκώματος 2023 «….απ’ ασημένιες πένες..» του δραστήριου Συλλόγου Ν. Θεσπρωτίας.

            Η εκδήλωση τελείωσε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ. κ. Χρήστο Μπουρδούκη, ο οποίος μετά το χαιρετισμό, με μεστό και περιεκτικό λόγο συνεχάρη και ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που του επιφύλαξαν. Τέλος πρόσφερε στο Σύλλογο ευμεγέθη εικόνα, της Αναστάσεως του Κυρίου.

            Κυριακή 30-04-2023.

               

Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή, με πλούσια βλάστηση, επισκεφτήκαμε  τα Πομακοχώρια. Φτάσαμε στις Σάτρες. Ο εκκλησιασμός με αρτοκλασία πραγματοποιήθηκε στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Γεωργίου και Δημητρίου.

Στην επιστροφή μας στην Ξάνθη μας περίμενε γεύμα εργασίας σε αίθουσα Οικογενειακού Κέντρου, με τη συμμετοχή χορευτικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης και ζωντανής μουσικής.

            Το απόγευμα επισκεφτήκαμε την παλιά πόλη της Ξάνθης και το Λαογραφικό Μουσείο της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης.

            Ήταν μια εκδήλωση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Κρίμα που δεν δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς Συλλόγους – Συνδέσμους να πραγματοποιήσουν διήμερη εκδρομή και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Ξάνθης, παρά την επιθυμία των μελών τους. Κρίμα που δεν υπήρχε δυνατότητα διανυκτέρευσης.

Με τις καλύτερες αναμνήσεις και ευχαριστίες

                                                                       

ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής