breaking news Νέο

Ομιλία του υπ. βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου στην προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ.

Ομιλία του υπ. βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου στην προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ.

Την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε στο ακέραιο όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και ταυτίστηκε με ορατά και μετρήσιμα έργα.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων, πολιτική που θα συνεχιστεί καθώς μαζί με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και την προσέλκυση επενδύσεων, στηρίζουν τον ευρύτερο στόχο της ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Κι ας μην ξεχνάμε βέβαια τα σημαντικότατα έργα που έγιναν επί Κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία, στα οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

 Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Πρώην Περιφερειακής Αγοράς στον κόμβο της Κουλούρας, ένα έργο με πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την τοπική οικονομία.

 -Η κατασκευή του Νέου Διοικητηρίου της Βέροιας.

 -Η παραχώρηση του εγκαταλελλειμένου κτιρίου των Παλαιών Δικαστηρίων στον Δήμο Βέροιας.

 -Η κατασκευή του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας.

 -Η παραχώρηση του Παλιού Διοικητηρίου στον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

 -Η οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος που είχε ανακύψει με τις διεκδικήσεις του δημοσίου απέναντι σε μικροιδιοκτήτες στα Ριζώματα.

 -Η παραχώρηση του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

 -Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα.

 -Η υλοποίηση έργων που αλλάζουν τα υγειονομικά δεδομένα της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής και αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, το Νοσοκομείο Νάουσας και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου η μόνη αξιόπιστη επιλογή είναι η ισχυρή και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επιλογή αυτή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση των

ουσιαστικών προγραμματικών μας δεσμεύσεων, για μία Ελλάδα περισσότερο Παραγωγική, Κοινωνική, Πράσινη, Ψηφιακή, Δίκαιη, Σύγχρονη και κυρίως Ισχυρή.

Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής