breaking news Νέο

Το νέο μυθιστόρημα του Κ. Κρομμύδα παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το νέο μυθιστόρημα του Κ. Κρομμύδα παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» παρουσίασε με μεγάλη συμμετοχή στη Βέροια, το απόγευμα της Τετάρτης 21/6, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, ο συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης (μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Σύλλογο) και οι εκδόσεις Διόπτρα. Τη βιβλιοπαρουσίαση συντόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας - ΜΜΕ του «Έρασμου» και Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χαλάτσης. 

Σύντομο χαιρετισμό  αρχικά έκανε η Τασούλα Χριστοδούλου, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Ηλιοτρόπιο.

Στη συνέχεια χαιρετισμό έκανε η Όλγα Σαββίδου, εκπροσωπώντας το Δ.Σ του «Έρασμου». Η Κοινωνική Λειτουργός του «Έρασμου», Ολυμπία Λαζαρίδου, αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο του συγγραφέα και αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις του «Έρασμου».

Στη συνέχεια ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρθηκε στις πηγές έμπνευσης του βιβλίου και στο περιεχόμενό του.  Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσε η φιλόλογος – εκπαιδευτικός Δέσποινα Καρυπίδου. Στην εκδήλωση – ως έκπληξη-συμμετείχε η γνωστή Μουσικός και Σοπράνο Ελένη Αναγνώστου, που ερμήνευσε δύο ρεμπέτικα τραγούδια. Τη συνόδευσε στο μπουζούκι - τραγούδι ο Κωστής Χαλάτσης.

Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής