breaking news Νέο

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Το έγκλημα στα Τέμπη έχει την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Το έγκλημα στα Τέμπη έχει την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας

Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους.

Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη Νέα Δημοκρατία. Περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία. Το διαψεύδετε κ.κ. της Νέας Δημοκρατίας;

Είναι καταπέλτης όμως και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος και να κατευθύνει τις όποιες έρευνες.

Είναι κόλαφος και για τον κ. Γεραπετρίτη που προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματική κατάσταση της Τηλεδιοίκησης και της ασφάλειας, για την οποία ξεδιάντροπα είπε ψέματα ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, και να εξαφανίσει με τη βοήθεια των πρόθυμων, μονοφωνικών και καθεστωτικών ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, τις ευθύνες και την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στο βωμό του ΚΕΡΔΟΥΣ άφησε τον ελληνικό σιδηρόδρομο χωρίς συστήματα ασφαλείας.

Το πλέον προσβλητικό και υποτιμητικό για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και για την ίδια την κοινωνία και τους πολίτες συνολικά, είναι το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα Τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες. Το διαψεύδετε και αυτό κ.κ. της Νέας Δημοκρατίας;

Για άλλη μια φορά τα fake news της Νέας Δημοκρατίας προσβάλλουν και υποτιμούν τον Ελληνικό Λαό.

Πόσο ακόμη, κ.κ. της Νέας Δημοκρατίας θα κοροϊδεύετε, θα εμπαίζετε και θα προσβάλετε τους πολίτες;

Το ΑΙΤΗΜΑ για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές θα σας στοιχειώνει για πάντα.

 

Γραφείο τύπου

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής