breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Έκανε αγωγή στον άντρα της γιατί δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά

Αγωγή διαζυγίου που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε μια 39χρονη σύμφωνα με την οποία ζητά αποζημίωση από τον 50χρονο σύζυγο της επειδή εκείνος δεν εκπληρώνει επαρκώς και σωστά τα συζυγικά του καθήκοντα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να μην απολάμβανε σεξουαλική ικανοποίηση.

Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, η αιτιολογία της αίτησης διαζυγίου μετά από τα 17 χρόνια γάμου είναι ο «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεων συζυγικών καθηκόντων». Στην αγωγή ζητά αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού τους και διατροφή.

Ο δικηγόρος του 50χρονου, Φοίβος Στρουγγάρης σημείωσε «αντιμετωπίζουμε ένα καλογραμμένο δικόγραφο με συγκεκριμένες λέξεις: βρισκόμουν σε διαρκή ένταση, δεν είχα ποτέ οργασμική εμπειρία, δεν χαλάρωσα ποτέ στον γάμο. Αυτά που χρησιμοποιεί, θεωρώ πως είναι για να ενισχύσει την αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει».

«Εάν προσεγγίσουμε την κατάσταση σοβαρά, είναι μια ισχυρή δήλωση αυτή για την οργασμική εμπειρία που έχει στόχο να θίξει την προσωπικότητα του συζύγου. Θα έλεγα πως δεν υπάρχει ποινική διάταξη αλλά αστική. Ο ισχυρός κλονισμός στον γάμο συνήθως αφορά ποταπά γεγονότα» είπε ο συνήγορος και συμπλήρωσε ότι ο 50χρονος «έχει πέσει από τα σύννεφα, δεν του είχε πει πως δεν ικανοποιείται σεξουαλικά. Είναι δύο ακραίοι ισχυρισμοί. Εκείνη λέει πως διαμαρτυρόταν όλη τη διάρκεια του γάμου. Ο πελάτης μου δεν έχει κάποια δυσλειτουργία».

Και συνέχισε: «Νομικά η ερωτική απογοήτευση δεν είναι λόγος διαζυγίου. Η μη άσκηση συζυγικών καθηκόντων είναι. Το πώς θα αποδειχτεί στο δικαστήριο η ερωτική πράξη και ο οργασμός είναι ένα άλλο ζήτημα. Το να ασκείς τις όποιες συζυγικές υποχρεώσεις και να μην είσαι καλός εραστής εγώ θεωρώ πως δεν είναι αιτία διαζυγίου. Σε μία κρεβατοκάμαρα δεν υπάρχουν τρίτοι μάρτυρες».

Ο 50χρονος άντρας δήλωσε πως ελπίζει να επικρατήσει η λογική: «διάβασα το επιχείρημα της εν διαστάσει συζύγου μου, τη θεωρώ ψευδή και αστεία, εύχομαι όμως ότι θα επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου έπιασε για λίγα λεπτά, θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπάμαι και για τους δυο μας».

*****

  • Προσπάθησαν να οδηγήσουν με τζιπ μέσα στη θάλασσα και κόλλησαν

Hθελαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του πανάκριβου τζιπ τους. Δεν το οδήγησαν απλά στην παραλία, αλλά το έβαλαν μέσα στη θάλασσα. Και εκεί τους κόλλησε.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Ελλήνων που είχε πάει στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, οι δύο τους επισκέφθηκαν βράδυ την παραλία Κόρφος στο νησί των Ανέμων με το πολυτελές τζιπ που είχαν νοικιάσει- δεν ήταν, καν, δικό τους. Κάποια στιγμή ο οδηγός αποφάσισε να μπει με το όχημα μέσα στην θάλασσα. Ίσως ήθελε να δοκιμάσει τις off road δυνατότητές του, ίσως είχε δει πολλές ταινίες και πίστευε πως θα μπορεί να οδηγήσει μέσα στη θάλασσα.

Πάντως όπως φάνηκε, δεν κατάφερε να κινηθεί και έμεινε εκεί το αμάξι μέχρι το πρωί.

Πρόκειται για ένα πάνάκριβο Jeep Wrangler Rubicon του 2023, αξίας 80.000 ευρώ.

*****

  • Πάρκαρε πάνω σε... κορμό δέντρου και “έφαγε” μήνυση από Δήμο

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε βάρος οδηγού που διαπιστώθηκε να έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του επάνω σε πεζοδρόμιο και πιο συγκεκριμένα μέσα σε δενδροδόχο, προκαλώντας σοβαρές φθορές στον κορμό και το ριζικό σύστημα του δέντρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κασσάνδρου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της πόλης.

Μετά από καταγγελία που δέχτηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που προχώρησε στην επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Κατά τον έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί κατά περίπου ένα μέτρο, ενώ στο δέντρο είχε ήδη προκληθεί ζημιά και δεν στηριζόταν σωστά.Σε αυτοψία που διενήργησε η Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος διαπίστωσε σοβαρή φθορά στον κορμό και στο ριζικό σύστημα του δέντρου, με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστραφεί και να απαιτείται η αντικατάστασή του. Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

*****

  • Ανάπλαση παραλίας.. με μάρμαρα από τάφους

Μια πραγματικά μακάβρια και απίστευτη καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, ο οποίος λέει ότι τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση της παραλίας της πόλης είναι από τάφους!

Μάλιστα έβγαλε στο φως ως τεκμήρια και φωτογραφίες από τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση. Εκεί το θέμα γίνεται πιο μακάβριο, καθώς πάνω στα μάρμαρα υπήρχαν ακόμα και ονόματα νεκρών.

Ο δημοτικός σύμβουλος κατηγόρησε ευθέως τη δημοτική αρχή Καλαμάτας (δήμαρχος της πόλης, τον οποίο δεν κατονόμασε στο ποστ) για ανοχή διότι όπως θεωρεί η ανάπλαση στη παραλία γίνεται με μάρμαρα από τάφους χωρίς ο δήμος να έχει κάνει κάποια παρέμβαση. Μετά τον σάλο που ξέσπασε από δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  η εργολαβία σταμάτησε προσωρινά, να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στο ήδη κατασκευασμένο πλακόστρωτο και εν συνεχεία θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.


Έκανε αγωγή στον άντρα της γιατί δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά
Πάρκαρε πάνω σε... κορμό δέντρου και “έφαγε” μήνυση από Δήμο
Ανάπλαση παραλίας.. με μάρμαρα από τάφους

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής