breaking news Νέο

Την Κυριακή ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ξανά μαζί!!! - Γράφει ο Δημήτρης Ταχματζίδης, τ. Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ημαθίας, Μέλος Κ. Π. Επιτροπής

Την Κυριακή ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ξανά μαζί!!! - Γράφει ο Δημήτρης Ταχματζίδης, τ. Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ημαθίας, Μέλος Κ. Π. Επιτροπής

Ψάχνοντας το αρχείο μου, έπεσα σε μια φωτογραφία, όπου στην Πλατεία Συντάγματος είχαν στηθεί κρεμάλες από τους τότε αγανακτισμένους, δηλ. ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο κάτω μέρος, Χρυσαυγίτες στο πάνω μέρος, για τους πολιτικούς τους αντιπάλους δηλαδή τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ….. και δεν σταμάτησαν εκεί… θυμάμαι ότι κυκλοφόρησαν αφίσες ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εκ μέρους του ελληνικού λαού, στοχοποιώντας έτσι τα στελέχη μας, προχωρώντας παράλληλα σε τραμπουκισμούς (γιαούρτωμα κ.λπ.), ακυρώνοντας διάφορες πολιτικές ομιλίες - εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2012.

 

Και περνώντας τα χρόνια, κατάφεραν να «καβαλήσουν» το κύμα της αγανάκτησης και να γίνουν κυβέρνηση (ποιος δεν θυμάται ότι με έναν νόμο κι έναν άρθρο θα καταργούσαν τα μνημόνια, ποιος δε θυμάται ότι οι αγορές θα χορεύουν στο ρυθμό που θα παίζει το νταούλι τους) και τελικά μας έφερνα ένα 3ο αχρείαστο αλλά και πιο σκληρό μνημόνιο, δημεύοντας την περιουσία της χώρας για τα επόμενα 90 χρόνια.

 

Η στάση όμως η δική μας ήταν τελείως διαφορετική …. Δεν γιαουρτώσαμε (που θα μπορούσαμε)…. Δε στήσαμε κρεμάλες 9που θα μπορούσαμε)… δεν στοχοποιήσαμε (που θα μπορούσαμε)… ακόμα κι αυτούς που πήδηξαν από το τρένο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί νόμιζαν ότι θα εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη της χώρας και έτρεξαν να πάρουν υπουργικές καρέκλες (από αυτούς που μέχρι χτες έβριζαν)…

 

Και δεν το κάναμε γιατί είχαμε, έχουμε και θα έχουμε μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα, που λέει ότι,  όσο πιο δημοκρατικό είναι να λες την άποψή σου και τη θέση σου, τόσο πιο φασιστικό – αντιδραστικό είναι να μην αφήνεις τον αντίπαλό σου να μιλήσει.

 

Όμως, παρά το στραπάτσο των εκλογών της 21 Μάη, συνεχίζει ο «μικρός Ανδρέας» να μας προκαλεί λέγοντας ότι… «κάθε προοδευτική ψήφος που δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ευνοεί το σχέδιο της Ν.Δ.» και είναι κατάντια από αυτόν που «υιοθέτησε τα ορφανά» του Καμμένου – Ν.Δ. και απλά φανερώνει την επιθυμία του να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

 

Γι αυτό λοιπόν, κάθε ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, είναι ψήφος στην αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, είναι στήριξη στο κίνημα και στον αγώνα για μια κοινωνία με ευκαιρίες προόδου, για όλες και για όλους, που δεν θα αφήσει κανέναν πίσω.

 

25 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!!

 

Δημήτρης Ταχματζίδης, τ. Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ημαθίας,

Μέλος Κ. Π. Επιτροπής


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής