breaking news Νέο

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητά διευκρινίσεις από τον διαιτητή. Παράταση στην αγωνία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητά διευκρινίσεις από τον διαιτητή. Παράταση στην αγωνία

Παράταση στην αγωνία των ανθρώπων και των φιλάθλων του Μ. Αεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, έδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αναφορικά με την ένσταση που υπέβαλε ο «Αετός» Βαρβάρας, από την τύχη της οποίας θα εξαρτηθεί η άνοδος της ομάδας τους στην Γ' Εθνική, την οποία να σημειωθεί έχει ήδη κερδίσει πανάξια μέσα στο γήπεδο, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας και αφού άκουσε τις απόψεις των δύο πλευρών και μελέτησε τα υπομνήματα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Αναβάλλεται η δημοσίευση οριστικής απόφασης επί της ένστασης του σωματείου «Αετός Βαρβάρας» κατά του σωματείου Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αργυρόπουλου, στον αγώνα που διεξήχθη στις 28.05.2023, μεταξύ των ως άνω σωματείων για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ, για προβιβασμό στην Γ' Εθνική.

Υποχρεώνει το διαιτητή του αγώνα, Αναστάσιο Τσιλίκα, όπως εντός προθεσμίας 48 ωρών από την κοινοποίηση σε αυτόν της παρούσης απόφασης, προσκομίσει ενώπιον της Επιτροπής έκθεση από την οποία να προκύπτει εάν στον ως άνω αγώνα συμμετείχε αγωνιστικά ο Ιωάννης Αργυρόπουλος ή ο Μάριος Αργυρόπουλος, καθώς και εάν προέβη σε έλεγχο των δελτίων αθλητικής ιδιότητας και καρτών υγείας των προαναφερομένων και τις διαπιστώσεις του κατά τον έλεγχο. Ακολούθως, θα οριστεί νέα δικάσιμος για συζήτηση της υπόθεσης, κατά την οποία θα κληθούν να παραστούν οι διάδικοι».

Να υπενθυμίσουμε ότι η ένσταση του «Αετού» Βαρβάρας αφορά το ισόπαλο μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο από λάθος στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε το όνομα του Γιάννη Αργυρόπουλου, ενός ποδοσφαιριστή που πλέον είναι ανενεργός αντί του Μάριου Αργυρόπουλου, που αγωνίστηκε κανονικά και ανήκει στην δύναμη της ομάδας της Αγίας Mαρίνας.

Επίσης να αναφερθεί ότι ανεξάρτητα από το αν κερδίσει ή όχι την ένσταση, ο Αετός Βαρβάρας, έχει ήδη πάρει ένα εισιτήριο για την Γ' Εθνική και η «μάχη»πλέον δίνεται μεταξύ της Αγίας ΜΑρίνας και της Επανομής. Αν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κανει δεκτή την ένσταση, τότε το τρίτο εισιτήριο πάει στην δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας, Αναγέννηση Επανομής, που στους αγώνες μπαράζ κατέλαβε την 4η θέση. Αν απορριφθεί η βαθμολογία στον 2ο όμιλο παραμένει ως έχει, με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας να κρατάει την πρώτη θέση και φυσικά να προβιβάζεται πανηγυρικά στην Γ' Εθνική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής