breaking news Νέο

Εξώδικο στη SL2 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Εξώδικο στη SL2 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Με εξώδικο της η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην SL2 ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία πριν εκτελεστούν αποφάσεις σε βάρος του ΠΟΤ Ηρακλής, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Απόλλωνα Πόντου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΚΙΜ προβλέπει στο άρθρο 25 παρ. 4 ότι οι ποινές εκτελούνται ως και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Η ΒΕΡΟΙΑ από την δική της πλευρά με την εξώδικο μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι:

- Σύμφωνα με τη διάταξη 20 παρ. 3 του ΚΑΠ ολική ή μερική επικύρωση γίνεται με απόφαση του ΔΣ εφόσον δεν εκκρεμούν αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών ή της Επιτροπής Εφέσεων, βάσει ενστάσεων και καταγγελιών που μπορούν να επηρεάσουν τη βαθμολογική κατάταξη.

- Σύμφωνα με τη συνδιασμένη εφαρμογή του άρθρου 6 του ΚΙΜ και του άρθρου 6 του ΚΑΠ η έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου (1η Ιουλίου) ενω η λήξη οριοθετείται αυστηρά την 30η Ιουνίου.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του Βορείου Ομιλου μέχρι τις 30 Ιουνίου και η SL2 να περιμένει αφενος μέχρι να αφαιρεθούν οριστικά 9 βαθμοί από τον ΠΟΤ Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας αφετέρου μέχρι να εκδοθούν αποφάσεις σε βάρος και του Απόλλωνα Πόντου.

Με αυτό τον τρόπο η ΒΕΡΟΙΑ θέλει να ανοίξει δικαστικα μέτωπα και εαν η SL2 προχωρήσει άμεσα στην επικύρωση τότε θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Δεν αποκλείεται φυσικά την ΒΕΡΟΙΑ να ακολουθήσουν και αλλες ΠΑΕ που τερμάτισαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Να υπενθυμισουμε ότι ως τώρα έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί από τον ΠΟΤ Ηρακλή για οφειλές στον Μπόγκνταν Μάρα με την αίτηση επαναψηλάφησης να έχει οριστεί για συζήτηση στις 5 Ιουλίου και από την Αναγέννηση Καρδίτσας 6, για οφειλές του Κουτρομάνου και του Γκίνη ενω εκκρεμούν και άλλες προσφυγές σε βάρος των δυο ομάδων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής