breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου της Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής»

  • Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου της Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής»
  • Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου της Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής»

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου το βράδυ στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «Παντάνασσα» στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΚΘ’ Παυλείων, η μουσική εκδήλωση με τίτλο: « Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής», στην οποία συμμετείχαν τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ξεναγηθούν στην έκθεση έργων του τμήματος Αγιογραφίας του Ωδείου, που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην είσοδο του Μητροπολιτικού Κέντρου. 

Στην αρχή, ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα να απευθύνει τον πατρικό του χαιρετισμό.

Ακολούθως, οι μαθητές των τμημάτων Βυζαντινής, παραδοσιακής Οργάνων, Μονωδίας, Κιθάρας, Βιολιού και Πιάνου παρουσίασαν μουσικά κομμάτια που διδάχθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, ενώ στο τέλος η μικτή χορωδία ενηλίκων του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου, ερμήνευσε διάφορα τραγούδια και δέχθηκε το χειροκρότημα από το πολυπληθές κοινό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής