breaking news Νέο

Καταγγελία του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Υγειονομικών» για την απόλυση συναδέλφου

Καταγγελία του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Υγειονομικών» για την απόλυση συναδέλφου

Καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη και άδικη απόλυση συναδέλφου και συνυποψήφιας  μας στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο μας. Στις 27/06/2023 υποβάλλαμε την υποψηφιότητας μας, στις 29/06/2023 ανακοινώσαμε ως συνδυασμός την υποψηφιότητα αυτή και την επομένη μέρα (30/06/2023) ΑΠΕΛΥΘΕΙ.

Η εν λόγω συνάδελφος εργάζεται στο συνεργείο σίτισης της εταιρείας «Ηπειρωτική» ασκώντας καθήκοντα τραπεζοκόμου στο Νοσοκομείο Νάουσας. Πρόκειται για εργαζόμενη μητέρα 3 ανήλικων παιδιών, υπεύθυνη και ευσυνείδητη στην υπηρεσία, πληρώντας στο ακέραιο τα καθήκοντα της.

Η απόλυση της δεν συνοδεύτηκε από καμία απολύτως αιτιολογία ούτε προηγήθηκε κάποια σύσταση ή παρατήρηση από  τον εργοδότη της ή οποιονδήποτε άλλον.

Επομένως δεν μπορούμε να μην συνδέσουμε την απόλυση της με την επιλογή της να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας.

Όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Ανεξάρτητη Συνεργασία Υγειονομικών» σύσσωμοι αντιδρούμε στην απόλυση της συναδέλφου και συνυποψήφιας μας και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της. Επιπλέον δηλώνουμε πως δεν δεχόμαστε άμεσους ή έμμεσους εκβιασμούς τέτοιου τύπου για οποιονδήποτε συνάδελφο, ειδικά όταν δεν είναι μόνιμος υπάλληλος και μπορεί να απολυθεί οποιαδήποτε στιγμή. Συμμετέχουμε την Δευτέρα 3/7 στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενοι για την άδικη απομάκρυνση της συναδέλφου.

Στεκόμαστε δίπλα της και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την άμεση επαναπρόσληψη της.

Με τιμή

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Υγειονομικών» για τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής