breaking news Νέο

Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Το ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου επιστρέφει στην πλήρη κυριότητα του δήμου»

  • Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Το ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου επιστρέφει στην πλήρη κυριότητα του δήμου»
  • Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Το ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου επιστρέφει στην πλήρη κυριότητα του δήμου»
  • Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Το ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου επιστρέφει στην πλήρη κυριότητα του δήμου»

Μπορεί το θέμα να ήταν τυπικό (εκκαθάριση της πρώην δημοτικής επιχείρησης ΕΤΑ), όμως sτην ουσία του είναι τεράστιο, όπως το επισήμανε και ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας. Μετά από μια δεκαετία και πλέον, το ακίνητο του ξενοδοχείου "Βέρμιο" του Αγίου Νικολάου επιστρέφει οριστικά στην κυριότητα του δήμου, ενώ έχουν λυθεί τα ζητήματα ιδιοκτησίας, αφού απορρίφθηκαν οι ενστάσεις υπηρεσιών του κράτους, ότι ο χώρος που είναι το κτίσμα, αποτελεί δάσος.  «Το ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου επιστρέφει στην πλήρη κυριότητα του δήμου» είπε ο δήμαρχος, σαφώς ικανοποιημένος. Ακολουθεί, προφανώς, η ενοικίασή του και η πλήρης αξιοποίησή του από ένα σοβαρό επιχειρηματικό σχήμα. 

 

 

-Ψήφισμα κατά της απόλυσης «εργολαβικά» εργαζόμενης του Νοσοκομείου Νάουσας

 

Ψήφισμα κατά της απόλυσης «εργολαβικά»  εργαζόμενης του Νοσοκομείου Νάουσας (δουλεύει στον τομέα σίτισης) ενέκρινε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, μετά από πρόταση που έφερε η ΛΑ.Σ στο σώμα. Η εργαζόμενη κα. Μπόλα έκανε λόγο για εκδικητική απόλυση εκ μέρους της εργοδοσίας, επειδή «τόλμησε» να συμμετάσχει στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου. Το πρωί της Δευτέρας 3ης Ιουλίου εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και της ΛΑ.Σ, συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο. Στις εκλογές που έγιναν μετά από αυτές τις εξελίξεις, η παράταξη της εργαζόμενης έλαβε τις 4 από τις 7 έδρες. 

 

-Αποχή του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ λόγω μη διεξαγωγής της συνεδρίασης δια ζώσης

 

Με επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκος Κουτσογιάννης, στη...γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, δηλώθηκε η αποχή του από τη δια τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση, γιατί εμπεριέχει 28 θέματα, ενώ την Τετάρτη 5η Ιουλίου η συνεδρίαση θα γίνει με ένα θέμα (απολογισμός της δημοτικής αρχής για το 2021). Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε λόγο για μικροπαραταξιακές επιδιώξεις της δημοτική αρχής του κ. Καρανικόλα, αφού με την τηλεδιάσκεψη δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι πολίτες του δήμου. «Η συνεδρίαση μεταδίδεται απευθείας από το youtube. Είδαμε πόσα άτομα έρχονται στις δια ζώσης συνεδριάσεις» σχολίασε ο πρόεδρος του σώματος, Γιώργος Βασιλείου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με 19 παρόντες, στους 33 δημοτικούς συμβούλους.


Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής