breaking news Νέο

Τα 40 χρόνια του γιόρτασε ο Α.Α.Ο.Σ. VAENI NAOUSSA

  • Τα 40 χρόνια του γιόρτασε ο Α.Α.Ο.Σ. VAENI NAOUSSA
  • Τα 40 χρόνια του γιόρτασε ο Α.Α.Ο.Σ. VAENI NAOUSSA

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου και σε κλίμα συγκίνησης, ο Α.Α.Ο.Σ. VAENI Νάουσα, ένας από τους μεγαλύτερους οινοποιητικούς συνεταιρισμούς των Βαλκανίων, γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση και την επιτυχημένη λειτουργία του στον χώρο του οίνου, το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Φουντούλης, αναφέρθηκε στην ιστορία του οινοποιητικού Συνεταιρισμού, ενώ ανέλυσε την πορεία των τελευταίων 20 ετών, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από την σημερινή διοίκηση οι παλιοί Πρόεδροι του VAENI κ.κ. Τσαπακίδης Κυριάκος, Φουντής Νικόλαος, Φουντής Γεώργιος και Κυριακίδης Δημήτριος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης και οι Δρ. Γιώργος Τσάνταλης και Κυρ-Γιάννης Μπουτάρης  που με την πορεία τους σφράγισαν την οινική ταυτότητα της περιοχής και με την συνεισφορά τους το κρασί της Νάουσας απέκτησε την σημερινή του αναγνωρισιμότητα.

Ήταν πλήθος οι επίσημοι προσκεκλημένοι, που ήταν όλοι παρόντες, όπως και ο εξ Αθηνών    Πρόεδρος της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστος Μάρκου, καθώς φυσικά και τα μέλη του Συνεταιρισμού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής