breaking news Νέο

Τέταρτη πανελλήνια θέση για τους Παίδες του Ζαφειράκη!

Τέταρτη πανελλήνια θέση για τους Παίδες του Ζαφειράκη!

            Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο κλειστό της ΧΑΝΘ η τελική φάση (F8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. H ομάδα παίδων του Ζαφειράκη κατάφερε έπειτα από μια ξεχωριστή πορεία, να προκριθεί στο final 4 της τελικής φάσης,, όπου και δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα μετάλλια.

            Στον μικρό τελικό που διεξήχθη το πρωινό της 30ης Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, οι παίδες του Ζαφειράκη ηττήθηκαν με μόλις ένα γκολ διαφορά 29-30 από την ομάδα της Πυλαίας κι έχασαν για πολύ λίγο το χάλκινο μετάλλιο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα, γεγονός που πλήρωσε στο υπόλοιπο μισό του αγώνα. Μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να καλύψει την εις βάρος της διαφορά, δεν μπόρεσε όμως σε κανένα σημείο να προηγηθεί.

            Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Δεληχρήστο αλλά και σε κάθε αθλητή ξεχωριστά. Το τμήμα παίδων με την τέταρτη πανελλήνια θέση δείχνει πως η παράδοση του χάντμπολ στη Νάουσα συνεχίζεται. Ο Ζαφειράκης, πέρα από το ότι αποτελεί ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας, συγκαταλέγεται στους πιο πολυνίκεις συλλόγους σε επίπεδο πανελλήνιων ηλικιακών πρωταθλημάτων. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην ομάδα των παίδων αγωνίστηκαν οι :

 Σοφρωνιάδης, Πάντσης, Μαρίνος, Σεραφείμ , Μπιτέρνας , Τζούλης , Μπαμίχας, Παπαφιλίππου , Μάινος, Σημάδης, Καλαντζής , Δούκας , Μπουρδάνος Αν., Καραμπάσης, Μπουρδάνος Χρ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής