breaking news Νέο

Γιώργος Ανδρ. Κάκαρης : «Προς αποφυγή παρανοήσεων και μία υπόσχεση!»

Γιώργος Ανδρ. Κάκαρης : «Προς αποφυγή παρανοήσεων και μία υπόσχεση!»

Είναι πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών και φίλων που με ρωτούν με ενθουσιασμό αν επιστρέφω στην ενεργό πολιτική δράση και αν όντως ο Γιώργος Κάκαρης που ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη είμαι εγώ, ωστόσο θα τους… στενοχωρήσω.

Προφανώς και δεν είμαι εγώ ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος που ανακοινώθηκε, πρόκειται για συνωνυμία και ουδεμία σχέση έχει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα με εμένα.

Με τον κ. Βοργιαζίδη συστρατεύθηκα το 2014 και το 2017 διαχώρισα πλήρως την θέση μου, ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξή του και, για όσους με γνωρίζουν καλά, δεν θα μπορούσα να είμαι εκ νέου υποψήφιος μαζί του. Για ουσιαστικούς λόγους, αλλά και για λόγους αρχής και ατομικής αξιοπρέπειας.

Αναγκάζομαι να κάνω αυτή τη δήλωση προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, που – όπως προανέφερα – ήδη έχουν δημιουργηθεί και όχι με αρνητική διάθεση προς τον κ. Βοργιαζίδη και τους συνεργάτες του, με πολλούς από τους οποίους διατηρώ σε προσωπικό επίπεδο άριστες κοινωνικές σχέσεις.

Επί του παρόντος, εύχομαι καλή επιτυχία προς τους υποψηφίους εκείνους που έχουν μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.

Όσο για μένα, αφού ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους συμπολίτες και φίλους για το συγκινητικό ενδιαφέρον,που δείχνει ότι στα 23 χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά κάτι καλό έκανε, τους δίνω και μία υπόσχεση: Σύντομα θα ξαναβρεθούμε μαζί σε νέους αγώνες!

 

Γιώργος Ανδρ. Κάκαρης

Εφοριακός – πρ. πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής