breaking news Νέο

29 έτη στο πηδάλιο της Αποστολικής Μητροπόλεως Βεροίας

29 έτη στο πηδάλιο της Αποστολικής Μητροπόλεως Βεροίας

Τη 10η Ιουλίου εορτάζεται ετησίως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τριχερούσης, καθώς στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού θησαυρίζεται η Ιερά Εικόνα της, ενώ ταυτόχρονα ο εορτασμός συνδυάζεται με την επέτειο ενθρονίσεως του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1994.

Ως εκ τούτου, το πρωί της Δευτέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, παρουσία κληρικών, πολιτικών αρχών και ευσεβών πιστών που προσήλθαν για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη μας.

Το Ιερό Αναλόγιο διακόνησαν ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας κ. Ευάγγελος Γιοβανόπουλος και ο Ιεροδιάκονος π. Γεώργιος Φρασαριώτης, αδελφός της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

Η Ιερά Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής