breaking news Νέο

Θερινές εκδηλώσεις Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

  • Θερινές εκδηλώσεις Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
  • Θερινές εκδηλώσεις Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
  • Θερινές εκδηλώσεις Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
  • Θερινές εκδηλώσεις Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

...το γλέντησαν μέχρι το πρωί ποντιακά...

            Πιστοί στην ποντιακή παράδοση και στο καλοκαιρινό μας ραντεβού  στα υψώματα της Καστανιάς, πραγματοποιήσαμε τις θερινές εκδηλώσεις μας με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά τον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Κομνήνιο Βεροίας, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023.

Την  παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Χρυσάνθη Τζιζλή, μέλος της λέσχης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης, εκφράζοντας και το παράπονο του για την  αδιάφορη πολιτεία, που δεν κάνει το  επιβαλλόμενο  έργο  με τις  αρμόδιες προς τούτω υπηρεσίες της αλλά και γενικά δεν στηρίζουν το έργο των πολιτιστικών συλλόγων  οι αρμόδιοι φορείς, λέγοντας παράλληλα πως αυτή τη στιγμή μόνο ο δήμος Βέροιας στηρίζει το έργο της Ευξείνου Λέσχης. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος ο οποίος τόνισε πως ο δήμος Βέροιας και ο ίδιος θα στηρίζουν πάντα το έργο της Ευξείνου Λέσχης.

Η βραδιά ξεκίνησε με  τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που  έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων παιδικού, εφηβικού, καθώς και του τμήματος παραστάσεων εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους  θεατές.Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν το χώρο της εκδήλωσης με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από τους πυρριχιστές της λέσχης του Σέρα χορού(Πυρρίχιου).

Ο χοροδιδάσκαλος Βαγγέλης Ιντζεβίδης  μαζί με τους συνεργάτες του έδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά και ωραία αποτελέσματα. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους  Σταύρο Σαββίδη , Γιάννη Κατωτοικίδη  στο τραγούδι, το Δαμιανό Ακριτίδη και  Ηλία Παγκαλίδη στη λύρα, το Βασίλη Φολίνα στο αγγείο, τους Δημήτρη Ουσταμπασίδη  και Άκη Στολτίδη στο νταούλι, και τον Μαντσαρίδης Γιώτης  στα πλήκτρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, τον χοροδιδάσκαλο κ. Βαγγέλη Ιντζεβίδη, την   υπεύθυνη των τμημάτων κ. Ζωή Κουρούκα τους εφόρους τμημάτων και  εκδηλώσεων  κ. Γιάννη Κοτίδη και Τριαντάφυλλο Στεργιάδη αντίστοιχα, την υπεύθυνη ιματιοθήκης κ. Λένα Μιχαηλίδου και Στέλλα Χατζησάββα και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της Λέσχης για την διάσωση και διάδοση της  παράδοσης  και του πολιτισμού μας.

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού κ. Μπατσαρά Γιούλα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος, η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τζίμα Συρμούλα, ο αντιδήμαρχος ψηφιακής τεχνολογίας κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ  κ. Διαμάντης  Στέργιος, ο πρόεδρος του ΤΚ Τριποτάμου  κ. Τσανασίδης  Χρήστος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πυρινός Δημήτριος, ο  Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και πρώην χοροδιδάσκαλος της λέσχης κ. Σουμελίδης Μιχάλης, το ΔΣ  του πολιτιστικού συλλόγου Τριποτάμου και την πρόεδρο του  Φωνητικού  Οργανικού Συνόλου ΄΄Μονόγραμμα΄΄ κ. Ανανιάδου Αλεξάνδρα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το συν διοργανωτή δήμο Βέροιας καθώς και όλα  τα ηλεκτρονικά  και έντυπα  μέσα  για την προβολή της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Λέσχης επιθυμεί να ευχαριστήσει επίσης όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμοί που κερδίζουν από ένα σπάνιο συλλεκτικό βιβλίο είναι:11,75,156,228,301, 369,454,500,562,678,753,805,888,920 και 994. Οι τυχεροί μπορούν να  παραλαμβάνουν τα δώρα από τη γραμματεία της λέσχης κάθε Πέμπτη  και Κυριακή απόγευμα.

 

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος                                               Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής