breaking news Νέο

Διαβούλευση με θέμα «Γαστροδιπλωματία Δήμου Βέροιας- menu veria gastronomy»

Διαβούλευση με θέμα «Γαστροδιπλωματία Δήμου Βέροιας- menu veria gastronomy»

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου η πρώτη διαβούλευση με τους επαγγελματίες του Δήμου μας με θέμα «ΓΑΣΤΡΟΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - Καταγραφή τοπικών προϊόντων και συνταγών ταυτότητας του προορισμού και δημιουργία “menu veria gastronomy” βασισμένο στην έρευνα και τη διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς».

Η Γαστροδιπλωματία του Δήμου Βέροιας έχει σκοπό την εξωστρέφεια των παραγωγικών μονάδων της σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Σπουδαίοι δήμοι της Ευρώπης έχουν αναδειχθεί μέσω της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων. Σε αυτή την πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση για τον προσδιορισμό της τοπικής γαστρονομίας και την ένταξη τοπικών εδεσμάτων και προϊόντων στις τοπικές επιχειρήσεις. Η διπλωματία της γαστρονομίας του Δήμου Βέροιας έχει ως στόχο  να αξιοποιήσει την δυνατότητα της τοπικής κουζίνας,  για να ενισχύσει την πολιτισμική ιδιαιτερότητα του τόπου.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κωσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος καλούν τους επιχειρηματίες της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης τροφίμων, της εστίασης και του τουρισμού να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής