breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εν μέσω καύσωνα ζήτησε ο Μηταράκης, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, από το Μητσοτάκη, να δημιουργηθεί έφιππη αστυνομία.

Και γιατί ρε Νότη να μην πάρεις ελέφαντες; Όπως ο Αννίβας βάδισε εναντίον της Ρώμης, με ένα σύνταγμα ελέφαντες και έπαθε ταράκουλο ο μακαρίτης ο Μπερλουσκόνι.

Αν αναρωτηθείτε για το πώς ζούσε ο Σίλβιο την εποχή του Αννίβα, θα σας πούμε ότι το μπούγκα-μπούγκα εφευρέθηκε πρώτα στην Καρχηδόνα, οπότε από τότε ζούσε ο αρχηγός και έφτασε με αντίστοιχες μετενσαρκώσεις (μεταξύ τους, γάτα με πέταλα) στα 90ς.

Πάμε λοιπόν στην ιστορία. Θα μπορούσε η ΕΛ.ΑΣ να διαθέτει ένα άλογο με άρμα και να ντυθεί στις παρελάσεις ένας σύντροφος των ΜΑΤ, ως Αχιλλέας, με περικεφαλαία και κοντάρι.

Τα ίδια χαζά ζήτησε ο στρατηγούκος ο Φλώρος από το Μητσοτάκη πέρσι. Να δημιουργηθεί  λόχος ιππικού, για να λαμβάνει μέρος στις παρελάσεις.

Ξέρεις ρε αρχηγέ πόσο έχει πάει το σανό με 24% ΦΠΑ;  Και άντε αυτό το ξεπερνάς, αφού θα το μαζεύουν τα φαντάρια στην αποψίλωση κάθε μονάδας και θα στα στέλνουν με τα Τζέιμς και τα ΡΕΟ στο Πεντάγωνο.

Ποιος ρε θα τα φροντίζει; Έχεις δει κανέναν Αλβανό να έχει μείνει στη χώρα; Όλοι Αγγλία μεριά τράβηξαν, που το μεροκάματο είναι τριπλάσιο. 

Και μη μου πεις ότι στο στρατό και επιστήμονας να είσαι, κοπριές θα καθαρίζεις.

Αυτό το είπε ο Συνταγματάρχης Κατσάμπελας επί χούντας, αλλά τώρα έχουμε προεδρευομένη δημοκρατία.

Όχι πώς τότε δεν είχαν προεδρευομένη. Το στρατηγό Ζωιτάκη δεν είχαμε πρόεδρο της δημοκρατίας, που όχι μόνο δεν τον έκλεισε στο κελί 33 ο Καραμανλής, αλλά του έχωσε μια συνταξάρα ναααα.

Αφήστε λοιπόν τα άλογα στους Άγγλους με τα καπέλα-λοφία, που δεν μπορούν να δουν ούτε τα τεκνά στο δρόμο τους.

Εδώ άλλωστε άλογα είχαν μόνο οι κοτζαμπασαίοι. Δεν λέει το δημώδες «καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παιρν΄αντίδωρο απ'΄του παπά το χέρι»;

Φαντάζεστε την Κατερίνα Σακελαροπούλου με το σύντροφό της να παρελαύνουν στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα, καβάλα στα άλογα, επικεφαλής των στρατιωτικών τμημάτων;

¨Η το Μητσοτάκη με τη Μαρέβα να κάνουν το ίδιο με ουγγρικά άλογα ιππασίας;

Καλά για τον Κουτσούμπα δεν λέμε. Τα άλογα θα κατέβουν σε απεργία, αφού είναι λίγο υπέρβαρος και στο ζεγκί είναι να κλατάρουν στην άσφαλτο.

Λύση υπάρχει πάντως. Αντί για άλογα, να ανέβουν σε βόδια οι επίσημοι. Πού θα σέρνουν καρότσες με τους δεκάδες παρατρεχάμενούς τους, τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Μουυυυυυυυυυ.


έφιππη αστυνομία
Αννίβας-ελέφαντες
Μπερλουσκόνι - μπούγκα-μπούγκα
Φλώρος
Σακελλαροπούλου-σύντροφος
Μαρέβα-Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής