breaking news Νέο

Το όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά στην Αλεξάνδρεια

Το όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά στην Αλεξάνδρεια

"Η ισχύς εν τη ενωσει", προφανώς σκέφθηκαν στον Δήμο Αλεξάνδρειας και γνωστοί παράγοντες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για την δημιουργία μιας ομαδας που θα εκπροσωπεί επάξια ολόκληρη την περιοχή του Ρουμπλουκίου.

Ένα σχέδιο είναι αληθεια που εδώ και χρόνια τέτοια εποχή έπεφτε στο τραπέζι, όμως για κάποιο λόγο παρέμεινε ανεκπλήρωτο και φέτος, οπως όλα δείχνουν, παίρνει σάρκα και οστά.

Πετυχημένοι ποδοσφαιρικοί και οικονομικοι παράγοντες της περιοχής με πλούσια παρουσία στον χώρο του αθλητισμού, όπως ο Αριστείδης Ματσουκας με την Νίκη Αγκαθιάς, ο Τάκης Παπαδόπουλος με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικαλων, ο Στέργιος Μπούθας με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο Νίκος Μπενής, ο Κώστας Μιχάλακας, ο Θανάσης Λαγογιάννης, ο Τέλης Πανταζόπουλος, ο Βασίλης Τσαλικίδης, ο Κώστας Αντωνόπουλος, ο Τριαντάφυλλος Παπακωνσταντίνου, ο Ακης Τσιρικας, ο Αντώνης Στόϊος, ο Θωμας Παντόπουλος, με την ΑΕ Αλεξάνδρειας και άλλες μικρότερης εμβέλειας ομαδες δηλώνουν παρών στο προσκλητηριο για την ανάδειξη του πρώτου ΔΣ της ομάδας, που επαναλαμβάνουμε θα εκπροσωπεί ολόκληρο τον Δήμο της Αλεξάνδρειας.

Η επιτυχια του εγχειρήματος αν κρίνουμε από τους ανθρώπους που το στηρίζουν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τις ομαδες της περιφέρειας που θα μείνουν πίσω για να μην υπαρξει άγονος ανταγωνισμός όπως συνέβη πριν 24 περίπου χρόνκια στον Δήμο του Αποστόλου Παύλου.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε και με την οποία αναγγέλεται η συστράτευση των παραγόντων του Δήμου της Αλεξάνδρειας αναφέρει:

"Η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που πρωταγωνιστούσε σε εθνικές κατηγορίες με ολόκληρη την πολη δίπλα της. Αυτός είναι ο σκοπός μας και για αυτόν τον λόγο είμαστε εδώ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μόνος ορθολογικός τρόπος διοίκησης του ποδοσφαίρου είναι η δημιουργία μιας λαϊκής βάσης η οποία θα αποτελείται από επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά και ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Η ευχή μας είναι να δυναμώνει μέρα με τη  μέρα όλο και περισσότερο, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να γιγαντωθεί η ομαδα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ο κόσμος με την δική του συμμετοχή να την δει εκει που ονειρεύεται.

Την παραπάνω ανακοίνωση προσυπογράφουν τα εξης άτομα τα οποία θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη και ώρα 20.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΜΠΟΥΘΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΚΗΣ

ΣΤΟΪΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ"

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής