breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 27 Ιουλίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 27 Ιουλίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα «Τά ἔργα τῆς πίστεως» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Κυριακή 23 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Βεροίας και θα τελέσει Χειροτονία Πρεσβυτέρου. Στη Θεία Λειτουργία θα τίθεται σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία, την οποία θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Γαβριήλ.

 

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου το πρωί θα χοροστατήσει κατά την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Αθηναγόρου του ομολογητού, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

 

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

 

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία, την οποία θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Γαβριήλ. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού και θα τελέσει Κουρά Μοναχού.

 

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στη συνέχεια θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή μέχρι τις 12:30 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας και από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής