breaking news Νέο

ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. : Ολοκήρώθηκε η προετοιμασία και η υποβολή προς το ΥΠΑΑΤ του φακέλου υποψηφιότητας για το LEADER/CLLD της νέας Προγραμματικής περιόδου 2023-2027

ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. : Ολοκήρώθηκε η προετοιμασία και η υποβολή προς το ΥΠΑΑΤ του φακέλου υποψηφιότητας για το LEADER/CLLD της νέας Προγραμματικής περιόδου 2023-2027

Ολοκληρώθηκε από την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., η προετοιμασία και η υποβολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του φακέλου υποψηφιότητας για την Επιλογή Στρατηγικών Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (LEADER/CLLD) της νέας Προγραμματικής περιόδου 2023-2027.

 

Η περιοχή παρέμβασης παραμένει η ίδια με το τρέχον πρόγραμμα LEADER, περιλαμβάνοντας ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, εκτός των αστικών ιστών των τριών πόλεων (Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας). Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει παρεμβάσεις δημόσιων υποδομών μικρής κλίμακας, έργα κοινωνικού χαρακτήρα, ολοκληρωμένες δράσεις "'έξυπνων χωριών - smart villages", καθώς και ενισχύσεις ιδιωτικών επενδύσεων σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός που υποβλήθηκε, σε όρους Δημόσιας Δαπάνης, ανέρχεται στα 5.304.000,00 ευρώ, ενώ η έγκριση του νέου Τοπικού προγράμματος αναμένεται εντός του φθινοπώρου, με προοπτική στις αρχές του 2024 η ΟΤΔ της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. να είναι σε θέση να προχωρήσει στις πρώτες προκηρύξεις προς τους ενδιαφερομένους.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Ε.Δ.Π. της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

Τεληγιαννίδης Θεόφιλος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής