breaking news Νέο

Ξεκίνησε το Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχώρι

Ξεκίνησε το Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχώρι

 Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 ξεκίνησε το Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις, στα γήπεδα του Ομίλου Αντ/ρισης Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχώρι.

Συμμετέχουν 70 αθλητές και αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών, μια και η ίδια κατηγορία αγώνων γίνεται συγχρόνως στην Αθήνα, Λαμία ), από την Βέροια, Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Πάτρα, Κεφαλονιά, Λέσβο, Ιωάννινα, Πρέβεζα,  Αγρίνιο, Λάρισα, Φιλιππιάδα, Λαγκαδά, Σέρρες, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, και από σωματεία της Κ.Δ. Μακεδονίας

Από τον Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας αγωνίζονται οι ΑΝΑΣΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ, ΚΕΠΕΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ και οι ΚΕΠΕΟΓΛΟΥ ΜΗΝΑΣ , ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΥΜΗ οι οποίοι αγωνίζονται στην κατηγορία κάτω των δώδεκα ετών στα Γιαννιτσά.

Σήμερα Παρασκευή   οι αγώνες συνεχίζονται με αγώνες  του κυρίως ταμπλό των μονών Αγοριών και Κοριτσιών, με συναρπαστικά match και υψηλό επίπεδο που δεν έχει να ζηλέψει  τίποτα,  αν και ηλικιακή κατηγορία είναι κάτω των 14 ετών.

Αύριο Σάββατο, οι αγώνες θα συνεχιστούν με την 16άδα των μονών και τον 1ο και 2ο γύρο των διπλών.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν τη  Δευτέρα 24 Ιουλίου το πρωί, με τους τελικούς των μονών και των διπλών Α-Κ

Έναρξη των αγώνων καθημερινά από οκτώ το πρωί μέχρι δέκα το βράδυ, με διακοπή τις μεσημεριανές  ώρες  εξ αιτίας του καύσωνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής