breaking news Νέο

Κ. Καλαϊτζίδης : "Πράττουμε αυτό που είναι καλό για την Ημαθία"-Εκ νέου υποψήφιος

Κ. Καλαϊτζίδης :

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (σ.σ ο αντιπεριφερειάρχης ορίζεται από τον περιφερειάρχη και εθιμικά είναι ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος) στην Ημαθία, εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε σε εξοχικό κέντρο, ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, που προβάλλουν το έργο της Π.Ε. Ημαθίας, κάνοντας αναφορά στο δικό του ταξίδι στν δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση (περιφερειακός σύμβουλος το 2009 και αντιπεριφερειάρχης το 2014 και το 2019) με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για τον οποίο ο κ.Καλαϊτζίδης τόνισε ότι το έργο του έχει αναγνωριστεί και στη χώρα και στην Ευρώπη. Ως όραμά του στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο χαρακτήρισε τα εγκαίνια του νέου διοικητηρίου της ημαθίας, ενώ αναφέρθηκε στην «Οδύσσεια» του κάθετου άξονα (εμπόδια από αρχαιολογία κ.α), λέγοντας ότι το έργο προχωρά και θα ξεκινήσει σύντομα. «Αν δεν γίνει, θα παραιτηθώ», είπε εμφατικά. Στις προτεραιότητες του και η κατασκευή ταμιευτήρων άρδευσης. «Δεν μπορεί να έχουμε 16 ΤΟΕΒ στην Ημαθία και να μη μας φτάνει το νερό για τα χτήματά μας», είπε.

Ο κ.Καλαϊτζίδης τόνισε ότι δεν κάνει απολογισμό έργου,επισήμανε όμως την άριστη συνεργασία του με τους 3 δημάρχους και τους φορείς της περιφερειακής μας ενότητας. 

Ένας ακόμη μεγάλος στόχος της ΠΚΜ και της Π.Ε. Ημαθίας είναι η αγορά της Κουλούρας, έργο για το οποίο ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό, νυν βουλευτή, Απόστολο Βεσυρόπουλο, αλλά και τον Τάσο Μπαρτζώκα και το Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

«Δεν κοιτάω βέβαια ούτε χρώματα, ούτε κόμματα. Πράττουμε αυτό που είναι καλό για την Ημαθία».

Αναφορικά με την περιπέτεια υγείας που είχε, είπε ότι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με αντίστοιχο πρόβλημα. «Θέλω να έχω ίση μεταχείριση με όλους. Δεν λυγίζω με τίποτε» είπε, με αισιοδοξία. 

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη δημιουργία κουμπωτής πεζογέφυρας, που θα κατασκευαστεί δίπλα σε αυτή στο φράγμα του Αλιάκμονα, για να μπορέσουν οι Βεροιείς να απολαύσουν τον περίπατο ή την άθλησή τους χωρίς κινδύνους.

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής