breaking news Νέο

Δεν έβγαλε διοίκηση η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Δεν έβγαλε διοίκηση η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Δεν έβγαλε διοίκηση η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Δεν έβγαλε διοίκηση η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Δεν έβγαλε διοίκηση η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στην πρώτη γενική συνέλευση της ΒΕΡΟΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στον πολυχώρο της Ελιάς, δεν βγήκε λευκός καπνός και η ιστορική ομάδα, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της, οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με την ελπίδα αυτή τη φορά οι επαφές που θα προηγηθούν, να αποδώσουν καρπούς και να υπάρξει ενδιαφέρον για τον σχηματισμό διοίκησης.

Στην αίθουσα βρέθηκαν 26 από τα 34 εγγεγραμμένα και τακτοποιημένα μέλη του ερασιτέχνη και αρκετοί φίλαθλοι, με τον κύριο Απόστολο Εμμανουηλίδη, παλαιό πρόεδρο της ΠΑΕ, που πήρε αρχικά το λόγο, να επιχειρεί να πείσει την οικογένεια Μπίκα να συνεχίσει στην διοίκηση της ομάδας, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο αντιπρόεδρος της περσινής περιόδου κ. Στέφανος Αποστολίδης, αναφέρθηκε εν συντομία στις δυσκολίες που συνάντησε η περσινή διοίκηση και καταλήγοντας κάλεσε τους επιχειρηματίες της πόλης σε σύμπραξη για το καλό της ομάδας, στην διάθεση της οποίας έθεσε 15.000 ευρώ για τη νέα περίοδο. Αντίθετα ο κ. Στέργιος Διαμάντης απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας ανάμειξής του στα διοικητικά της ομάδα, λόγω του «πολέμου» σε προσωπικό επίπεδο, που δέχθηκε κατά την περσινή περίοδο.

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι τοποθετήσεις του κ. Τέλη Μπατάκη, προπονητή της ΠΑΕ σε μεγάλες στιγμές, του Γιώτη Ιορδανίδη και του προέδρου του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, με τους δύο τελευταίους να θέτουν στην διάθεση της ομάδας τις υπηρεσίες τους και από 15.000 ευρώ.

Το παρήγορο της υπόθεσης είναι πως μπορεί να μην υπήρξε ενδιαφέρον για τον σχηματισμό διοίκησης, όμως συγκεντρώθηκε ένα ποσό κοντά στις 75.000 ευρώ, χρήματα που μπορούν να αποτελέσουν την βάση για να συγκεντρωθεί το κεφάλαιο που απαιτείται, όχι απλά να λειτουργήσει, αλλά και να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα στην Γ' Εθνική. Αρκεί βέβαια να υπάρξει ενδιαφέρον για τον σχηματισμό διοίκησης και όρεξη για δουλειά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής