breaking news Νέο

To «Κίνημα της Πετσέτας» αποδίδει στον κόσμο τις δημόσιες παραλίες!!

To «Κίνημα της Πετσέτας» αποδίδει στον κόσμο τις δημόσιες παραλίες!!

Εξαπλώνεται στα ελληνικά νησιά το «Κίνημα της Πετσέτας», καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για την αυθαίρετη κατάληψη των παραλιών και την παραβατική συμπεριφορά των beach bars.

Μετά το «δίκτυο Ομπρέλα» στη Ρόδο, την «Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες | Save Paros Beaches» στην Πάρο και τη Σέριφο, ήταν η σειρά της Νάξου να διαμαρτυρηθεί για την παράνομη κατάληψη παραλιών, με το «Κίνημα “Σώστε τις παραλίες της Νάξου” “Save the Beaches of Naxos NOW!”». Το φαινόμενο όμως είναι πανελλαδικό και γι' αυτό και ο κόσμος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και σε άλλα μέρη της χώρας.

Μετά από τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση για σωματοφύλακες και εξωφρενικές τιμές για παράνομες ξαπλώστρες στις παραλίες, ο υπουργός Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, θα ξεκινήσουν έλεγχοι.

Χρειάστηκε δηλαδή να φτάσουμε στον Αύγουστο και να κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ τρομερές καταγγελίες ακόμα και μπράβους που φυλάνε τις παραλίες, προκειμένου να κινητοποιηθεί η πολιτεία μπροστά σε όλη αυτή την αυθαιρεσία.

Δυστυχώς!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής