breaking news Νέο

Πότε ξεκινά ο Τουρισμός για Όλους

Πότε ξεκινά ο Τουρισμός για Όλους

Τον Οκτώβριο του 2023 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλοι περιμένουμε να να ανοίξουν επιτέλους οι αιτήσεις για τον Τουρισμό για Όλους που θα δώσει δεύτερη ευκαιρία να κάνουν διακοπές σε όσους δεν επιλέχθηκαν στον κοινωνικό τουρισμό.

 

Ωστόσο, με δηλώσεις της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως το πρόγραμμα θα αφορά φθινοπωρινές - χειμερινές διακοπές τελικά.

Συγκεκριμένα όπως είπε το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023 και θα έχει διάρκεια ενός έτους.

 

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εστίασε και στο γεγονός ότι έχει προβληθεί και το θετικό αφήγημα από τις φωτιές στη Ρόδο, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα και εκκένωσε τις περιοχές που κινδύνευαν, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν στους τουρίστες την ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής