breaking news Νέο

Στην σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση κρίνεται η τύχη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στην σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση κρίνεται η τύχη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου στον Πολυχώρο της Ελιάς, στις 8 το βράδυ, καλούνται για δεύτερη φορά, μέσα σε οκτώ ημέρες, τα μέλη της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της πόλης μας, της πάλε πότε θρυλικής "Βασίλισσας του Βορρά", να εκλέξουν την νέα διοίκησή της και η ερώτηση που πλανάται στις τάξεις των οπαδών της, δεν είναι ποιοί θα επιλεγούν, αλλά αν θα υπάρξει ενδιαφέρον για σχηματισμό διοίκησης.

Θα βγει «λευκός καπνός» ή θα μείνουμε και πάλι σε ευχολόγια και άγονη κριτική, που συνήθως οδηγεί σε διχασμό, σε μια περίοδο μάλιστα που η ομάδα χρειάζεται, όσο ποτέ άλλοτε, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της, ανεξάρτητα με το που και πόσο ο καθένας από αυτούς μπορεί να προσφέρει;

Αν κάτι απομένει από την πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν οκτώ μέρες, στον ίδιο χώρο, είναι η δημόσια υπόσχεση επιχειρηματιών της πόλης να συνδράμουν οκονομικά, προκειμένου να βρεθεί λύση. Τα 75.000, περίπου, ευρω, που συγκεντρώθηκαν σε πρώτη δόση, αποτελούν μια καλή βάση για να βρεθεί το ποσόν που χρειάζεται μια ομάδα σαν την ΒΕΡΟΙΑ,  για να λειτουργήσει με αξιοπρέπεια και γιατί όχι, αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Από εκεί και πέρα η κριτική, σε μια ομάδα, στην οποία ψάχνεις «με το κερί» και δεν βρίσκεις ανθρώπους να την διοίκησουν, κατά την άποψή μας αποτελεί πολυτέλεια.

 

ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ Η ΒΕΡΟΙΑ

Εν τω μεταξύ την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε ο διαχωρισμός των τεσσάρων ομίλων και η κλήρωση της σειράς των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως και ο άλλος εκπρόσωπος της Ημαθίας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, τοποθετήθηκαν στον 1ο όμιλο, στον οποίο επίσης βρίσκονται οι ομάδες της Θράκης, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα οι 18 ομάδες που απαρτίζουν τον 1ο όμιλο κατά αλφαβητική σειρά είναι ο Αετός Βαρβάρας, η Αναγέννηση Επανωμής, ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο Αρης Αβάτου, ο Αρης Πετεινού, η ΒΕΡΟΙΑ, η Δόξα Δράμας, ο Θερμαϊκός Θέρμης, η Θύελλα Σαρακηνών, η Καβάλα, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο Νέστος Χρυσούπολης, η Νίκη Ευκαρπίας, ο Ορέστης Ορεστιάδας, ο Πανθρακικός, ο Ποσειδών Μηχανιώνας και η Χανιώτη.

Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 10 Σεπτεμβρίου και πρώτη αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι η Θύελλα Σαρακηνών, ενώ η ομάδα της Αγίας Μαρίνας στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον Ορέστη Ορεστιάδας.

 

• Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής