breaking news Νέο

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε βάρος πολιτών, σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη.

 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, συνελήφθη για την υπόθεση το Σάββατο το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, μία αλλοδαπή γυναίκα.

 

Ειδικότερα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας, συνεργός της προαναφερόμενης γυναίκας, προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ημεδαπή γυναίκα με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο τραυματίστηκε και ζήτησε χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί.

 

Στη συνέχεια έπεισε την γυναίκα να παραδώσει τα χρήματα στη συνεργό του, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 19.830 ευρώ.

 

Το εν λόγω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα. Επίσης στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, το τελευταίο δίμηνο, με την ίδια μέθοδο, εξαπάτησαν ακόμη 4 πολίτες σε περιοχές της Ημαθίας, της Πέλλας και της Κοζάνης, όπου απέσπασαν χρήματα, χρυσές λίρες και ένα κόσμημα, συνολικής αξίας  81.520 ευρώ.

 

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

 

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής