breaking news Νέο

Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Βασικό έργο της επόμενης θητείας μας ο κάθετος άξονας»

Ν. Καρανικόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : «Βασικό έργο της επόμενης θητείας μας ο κάθετος άξονας»

Δεν θα μπορούσε, για πολλοστή φορά, να μην υπάρξουν προσωπικές αντεγκλήσεις στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, που συνεδρίασε χθες το απόγευμα.Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα για θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, έλαβε το λόγο ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Νίκος Κουτσογιάννης. Ο κ.Κουτσογιάννης χαρακτήρισε ως αρνητική την επιλογή της διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, κάνοντας λόγω για αντιδημοκρατική συμπεριφορά από την πλευρά του προεδρείου. Επίσης χαρακτήρισε ως ερασιτεχνικό τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής. Για το Νοσοκομείο Νάουσας, είπε ότι δεν δέχεται να υποστεί το ίδρυμα τις συνέπειες της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

 

Για ροπή προς το λαϊκισμό κατηγόρησε τον κ.Κουτσογιάννη ο Δήμαρχος,.λέγοντας ότι ήταν η προηγούμενη δημαρχία κατά την οποία έκλεισε ο Άγιος Νικόλαος και το χιονοδρομικό, ενώ η δική του έβαλε τάξη στην ακίνητη

περιουσία του δήμου. Για τις, πετυχημένες όντως, συναυλίες στον Άγιο Νικόλαο, είπε ότι έγινε ένα τεράστικο μουσικό έργο, που θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο, με 60.000 ευρώ.

 

Για την αστική συγκοινωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είπε ότι θα λυθεί με το νέο σχέδιο νόμου που θα καταθέσει η κυβέρνηση, ενώ οι συγκοινωνίες δεν είναι δημοτικές, για να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν από το δήμο.

Ακόμη χαρακτήρισε ως μνημόνιο λαϊκισμού την επιστολή που δημοσίευσε ο «Κοινός Τόπος» για το Νοσοκομείο Νάουσας.

Ο κ. Καρανικόλας για το θέμα της σχολής αστυφυλάκων είπε ότι θα λειτουργήσει και ότι για κανένα λόγο δεν μπορούσε να χαθεί η έναρξη των ακαδημαϊκών σειρών των δοκίμων. Για δε τον κάθετο άξονα είπε ότι η δημοτική του αρχή έχει κάνει πολλές κινήσεις για την επανεκκίνησή του και ότι θα είναι το βασικό έργο του την επόμενη πενταετία, εφόσον εκλεγεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής